HaberSpor Haberleri

Kadın voleybolcuların durumu Kadınlar Günü’nde de içler acısı! Yönetim izliyor

voleybol

Yeniden birinci lige çıkmak için mücadele veren Beşiktaş kadın voleybol takımı oyuncularının 4 aydır maaş alamadıkları öğrenildi.

Ayşegül Kaya’nın “SİYAH’tan önce BEYAZ’a Son Çıkış!” başlıklı yazısı;

Takım şampiyonluğa gidiyor, stad yapılıyor gölge etmeyin diyenlere kısa bir hatırlatma; onların giydiği formada BEŞİKTAŞ ARMASI varda bunların formasında yok mu? Rakibinin biri (fb) Cl de oynuyor diğeri de (gs) Cev kupasında oynuyor. Biz ise amatör yönetimin yakın arkadaşına kıyak geçip 4 koca sezon tolerans tanıyıp gözden çıkarıp ligden düşürdüğü takımımızı 2. Ligden çıkarmaya çalışıyoruz…

Her maddi sorunda giderleri azaltalım demenin bahanesi Amatörlerde küçülmeye gidelim bahanesi artık sıktı. Çünkü takımlar zaten küçülme boyutunda!

Defalarca yazı yazıp takımın düşeceğini yol yakınken engel olunması gerekiyor dedikçe her defasında sitede hocaya destek açıklaması yayınlandı ama gelin görün ki takımın ligden düştüğü haberi yayınlanmadı. Hoca aşağıda yer alan sonuçlardan sonra her sezon takıma devam etti taki takımın ligden düşmesi kesinleşince takımdaki görevi bıraktı. Sevgili yönetim, madem Beşiktaş Kadın voleybol takımını başarısız buluyordunuz, bir başarı yok diye açıklama yapıyorsunuz o zaman adama sormazlar mı,
Takımı göz göre göre düşmesine sebep olan Adnan Kıstak’ın karnesi:
2011-2012 sezonunda; 21 Puan ile 9.luk, play off dışında kalıyoruz.
2012-2013 sezonunda; 31 puan ile 6.lık, play off’ta ilk turda elenme.
2013-2014 sezonunda; 28 puan ile 7.cilik, play off’ta ilk turda elenme.
2014-2015 sezonunda; sadece 13 puan toplayabilip, ligi 11. sırada bitirip play out sisteminde yeterli puanı alamadığımız için ligden düşme.

Yukarıdaki sonuçları almasına rağmen antrenör Adnan Kıstak’ı görevde neden o kadar süre tuttunuz?

Kendisi her zaman kendini başarılı, oyuncuları başarısız buldu nasıl mı? Kendine trollü haber desteği yaptırarak. Altyapıdan çıkan, takıma kiralanan yıldız oyuncuları elinden kaçıran hoca olarak sanırım tarihe geçebilir Beşiktaş voleybol tarihinde…

adnann

Takımın 4 sezonda neler yaşadığını ve neler olduğunu okumak isteyenler,

Yazının tamamı için: http://volleyblok.blogspot.com.tr/2015/04/amatorce-yonetim-besiktas-ligden-dusurdu.html

Şimdi yineliyorum bu takım 4 aydır tek kuruş almıyor eğer takım lige çıkamazsa suçlusu yönetim çünkü, takım kafası rahat gidemiyor finallere!

v2

Yine bir kadınlar günü ve yine 4 aydır maaş alamıyor… 25’te 22 yapan takım tam 4 aydır maaş alamıyor(!)

Şimdi mantıken baktığınızda amatör oyuncuların hepsi 4 aya yakındır maaş alamıyor acaba amatör yöneticilerde maaş sıkıntısı yaşıyor mu yoksa onlar her ay vaktinde alıyor mu? 🙂
Her neyse gelelim Erkek takımımıza orada da durum içler acısı…
Galatasaray ile derbi maçı oynuyor ve bir sürü hakem hataları oluyor ancak bu duruma itiraz edecek bir tane yöneticimiz bulunmuyor salonda? Böyle önemli bir maça gitmek yerine daha önemli ne iş olabilir acaba?

Bakın bu takım son yıllarda;
*2010-2011 sezonunda ise Beşiktaş bir kez daha ligde tutunamadı ve ligden düştü.
*2011-2012 sezonunu 2.ligde oynayan ve bu ligde normal sezonu namağlup lider bitirerek 1. Lige yükseldi.
*2012-2013 sezonunda lige katılım payını ödemeyen Beşiktaş yönetimi oyunculara şubeyi kapattığını bildirdi.
*2013-2014 sezonunda Beşiktaş, geçen sezon ligde haklarını dondurup 1.lige çıkma hakkından vazgeçtikleri için bu sezon 2. Ligde mücadele etti ve 1. Lige çıkmayı başardı.
*2014-2015 sezonunda Beşiktaş 8. Sırada bitirdi. Play Off etabında Balkan Kupasına katılma hakkı elde etti yeni sezonda.
*2015-2016 sezonunda Beşiktaş Balkan Kupasında mücadele etti ve 4 takımın olduğu bu kupada 3. Oldu. Ligdeki maçlarda ise, 18 maçın 6’sını kazandı.

Kimsenin, öylesine meşgale olsun diye yönettiği bir branş olmaktan kurtaralım… Takımımız her 2 yılda bir 2. lige düşüp tekrar 1. lige çıkıyor. Bu branş hiçbir zaman külfet olmadı. Doğru yatırım yapılmadığı için bu sonuçlar kaçınılmaz oldu. Ara transfer yapılmasına rağmen bir faydası olmadı yine sonuç değişmedi. Belki de teknik ekip için yeni taze kana ihtiyaç var!

Yapın ürün taraftar destek olsun diyoruz ona da gelmiyorsunuz ee siz kendinizde destek olmuyorsunuz ne yapalım söyleyin?

Hani salon yapacağız donanımlı salon projesi yapılmadan önce bu takımların halleri içler acısı rakip önce başarıyı hedefliyor sonra salonları. Hadi futbol için stad bahanemiz hazır peki ya amatörler için salon olmasına rağmen hala başarı yok olan başarıda yok oldu… O yüzden herkes lütfen elini vicdanına koysun ve ona göre düşünsün yargılasın.

Kadın voleybol takımımız finallere kafası rahat gitmesi için maaşların bir kısmı en azından ödensin. Erkek voleybol takımı da kadın takımımız gibi düşmeden henüz şansımız varken bir çözüm bulunsun maçlar için organizasyon vs yapılsın.

Bakın bu takımlar yönetim tarafından umursanmadığı, üvey evlat muamelesi gördüğü için bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor. 3 ayda 5 ayda bir maaş ödendiği için…

Ve yine hiç bir şey bitmemişken yazıyorum. Bu defa yanılan ben olayım!!

SAYGIlar
Ayşegül Kaya

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu