HaberSpor Haberleri

Beşiktaş ‘ta Quaresma, Simao, Guti yok, Muhammed Demirci kadroda

Beşiktaş, Gaziantep BŞB ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı için Quaresma, Simao, Guti ile Ernst ‘ü Gaziantep ‘e götürmezken genç yıldız Muhammed Demirci ise  Schuster tarafından 18 kişilik kadroya alındı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri ‘nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çalışmaya tedavileri devam eden Ricardo Quaresma ile Matteo Ferrari katılmadı. Sol dizinde ağrısı bulunan Fabian Ernst ise takımdan ayrı antrenman yaptı.

Teknik Direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan taktik ağırlıklı idman takım halinde koşularla başladı. Koşuların ardından pas ve şut çalışmaları yapan Karakartal, tam saha taktik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. A2 Takım oyuncularımızdan Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan, Cumali Bişi, Muhammed Demirci, A Takım ile birlikte antrenman yaptı.

Muhammed Demirci Gaziantepspor BŞB maç kadrosuna alındı

Karakartal, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için yarın (3 Mart) sabah saatlerinde özel bir uçakla Gaziantep’e gidecek. Teknik Direktör Bernd Schuster ‘in belirlediği 18 kişilik Gaziantep kafilesinde yer alan oyuncular şöyle;

Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, İbrahim Toraman, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Manuel Fernandes, Mehmet Aurelio, Onur Bayramoğlu, Bobo, Hugo Almeida, Mert Nobre, Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan, Cumali Bişi, Muhammed Demirci.

[adrotate group=”74″ banner=”83″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu