BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Yönetimden açıklama: İsmail Ünal öyle bir şey yapmaz!

ismailunal mehmetsevigen selenium600Beşiktaş Belediyesi’nin Çilekli Tesisleri’nin kirasının ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş kulübüne icra takibi başlatmasının yankıları devam ederken yönetimden yine ilginç bir açıklama geldi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın kulübe zarar verici faaliyette bulunmak istemeyeceğini iddia etti.

Çebi, Beşiktaş Kulübü ile Beşiktaş Belediyesi’nin doğal olarak birbirleriyle iç içe bulunan ve dayanışma içerisinde olan kurumlar olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

”Kulübümüz yönetim kurullarında birkaç kez önemli görevler almış, kulüp divan kurulu üyemiz Sayın İsmail Ünal’ın Beşiktaş Kulübü’ne zarar verici herhangi bir faaliyette bulunmak istemeyeceğini ve bulunmadığını gönül açıklığıyla söylemek isterim. Tam aksine, sayın başkanın kulübümüze faydalı olabilmek adına yasalar çerçevesinde yaptığı katkılar da camiamız tarafından çok iyi bilinmektedir. Camiamızın el ele verip kenetlenmeye en çok gereksinim duyduğu böyle bir dönemde, Beşiktaşlılar kendi içlerinden çıkardıkları değerlere sahip çıkmalıdırlar.”

[adrotate banner=”263″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu