HaberSpor Haberleri

Beşiktaş binlerce Ronaldo’dan daha önemlidir! Beşiktaş’ı doğru dürüst temsil edin

fuatyamanBeşiktaş Postası yazarı Fuat Yaman, Serdal Adalı’nın Cristano Ronaldo ile ilgili yaptığı açıklamalara çok sert tepki gösterdi. İşte Fuat Yaman’ın söyledikleri;

Beşiktaş’ın yaptığı transferlerin ne kadar iyi olduğu tartışılır. Takımın durumu ortada. Sadece, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in maçlara daha rahat girmesini sağlayan transferlerdir. Transferlerin iyi olup olmadığı her yönüyle tartışılır.

2-3 gün önce utanç verici bir açıklama okudum. Serdal Adalı, Beşiktaş’ın umut (!) vaat eden yeni yöneticilerinden bir tanesi. “Artık Cristiano Ronaldo ile bir telefonla görüşme imkanımız var. Bizim geldiğimiz nokta bu nokta” deyip içinde aşağılık kompleksini barındıran, futbolun gerçekleriyle bağdaşmayan, sağlam bir kişilik olup olmadığı tartışılan bir açıklama yapmıştır.

Tüm gerçek Beşiktaşlılar adına kendisini kınıyorum böyle bir açıklama yaptığı için. Beşiktaş kulübü, değil Cristiano Ronaldo’dan, binlerce Ronaldo’dan daha önemli bir yerdedir. Lütfen Beşiktaş’ı doğru dürüst temsil etsinler. Açıklamalarına dikkat etsinler. Kendi yetersizliklerini Beşiktaş ile özdeşleştirip insanların gözünün içine sokmasınlar. Çok rahatsızlık veriyorlar.

Fuat Yaman

[adrotate banner=”106″] [adrotate banner=”107″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu