HaberSpor Haberleri

Demirören’e bir tepki de Erdoğan’dan.. “Onun yeri kongre değil”

levent erdogannn bp

Beşiktaş’ta Pazar günü yapılacak Mali Kongre’de Yıldırım Demirören’in Mahmut Özgener’e cevap vereceğini açıklamasına eski yönetici Levent Erdoğan da tepki gösterdi.

Kartalbakisi.com’a açıklamalarda bulunan Levent Erdoğan, “Federasyon Başkanı’nın Beşiktaş aleyhinde yaptığı açıklamaların cevabı kesinlikle verilmelidir. Ancak bu konuya cevabın Mali ve İdari Kongre’de verileceğinin açıklanması beni çok şaşırttı. Beşiktaş Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, yönetimin mali konulardaki icraatlarının masaya yatırıldığı ve bir anlamda Yönetim Kurulu’nun Genel Kurul karşısında hesap verdiği bir toplantıdır. Burada Beşiktaş’ın nasıl yönetildiği ve nasıl yönetileceği tartışılır, bunun muhasebesi yapılır. Beşiktaş Kongre Üyeleri’nin kafasında bir çok meseleyle ilgili soru işaretleri varken, bu sorulara ve sorunlara cevap beklerken, Kongre’nin gündemini bambaşka bir mecraya çekme çabası kabul edilemez. Bunun manidar olduğunu düşünüyorum” dedi.

Beşiktaş camiasının Pazar günkü Kongre’de kulübün yönetim tarzı ve icraatları ile ilgili Demirören’den önemli açıklamalar beklediğini söyleyen Erdoğan, “Ancak görüyorum ki Yıldırım Demirören bu sorulara cevap vermekten kaçınmak için Kongre’de bambaşka bir atmosfer yaratmak istiyor. Bir kez daha altını çiziyorum. Bu açıklamalara mutlaka cevap verilmelidir. Ancak bunun yeri Mali Kongre değildir. Kongre’nin gündemi işgal edilmemelidir. Beşiktaş Başkanı eğer bir cevap vermek istiyorsa bunu bir basın toplantısı, ya da bir basın açıklaması ile yapmalıdır” ifadelerini kullandı.

[adrotate group=”74″ banner=”79″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. Erdoğan’ın -en azından benim denk geldiğim- en mantıklı açıklaması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu