HaberSpor Haberleri

Fenerbahçe maçı biletleri kapışıldı

bilet kuyrugu bjk613

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında 19 Eylül Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri yok satıyor.

Basında Fenerbahçe taraftarının derbi maça takımın kötü gidişe nedeniyle ilgi göstermediği iddiaları yeralmasına rağmen sarı – lacivertli yönetim bunu yalanlarken, az sayıda bilet verilen Beşiktaş taraftarları ise takımlarını yalnız bırakmamak için biletlere hücuml etti.

Bilet kuyrugunda ise zaman zaman taraftarlar arasında tartışma ve itiş-kakış yaşanırken güvenlik güçleri olayların büyümemesi için yaşanan tartışmalara müdahale etti.

Siyah – beyazlı taraftarlar ise sabah çok erken saatlerde geldiklerini bilet kuyruğunda yaşanan izdihamdan şikayet ederken hala bilet alamadıklarını belirterek, ”Beşiktaş için herşeye katlanırız.” dedi.

Maçın sonucuyla ilgili bir soruya ise siyah – beyazlı taraftarlar, ”Her halükarda kazanırız. Geldiğimize göre kazanacağız.” derken, biletini alan taraftarlar ise, gece 23.30-24.00’ten beri kuyrukta beklediklerini belirterek, Fenerbahçe’yi yeneceklerini iddia ettiler.

Bu arada bazı taraftarlar bilet kuyruğunda yaşanan izdiham nedeniyle sıkıştığı için konuşamayacağını söyledi.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu