HaberSpor Haberleri

Fikret Orman: Feda’yı basın uydurdu! Avrupa Kupalarına katılamama durumu var

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arama motoru Yandex’le yapılan tanıtım toplantısında ilginç açıklamalar yaptı. Fikret Orman Beşiktaş’ın yeniden Avrupa Kupalarına katılamama durumu olduğunu iddia etti.

Fikret Orman tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada “Beşiktaş için önemli olan şerefiyle oynamaktır. Çok önemli bir 5 puan kaybettik ama çok çekişmeli bir lig oynanıyor. O yüzden her an her şey olabilir. Benim zihniyetimde maç skorlarına göre hareket etmek yok. Fenerbahçe’yi bu kadro ile yendik unutmayalım. Alınan kötü sonuçtan sonra takımı ve hocamızı eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Samet Aybaba ile devam edeceğiz” dedi.

Beşiktaş’ta forma giyen futbolcuların ücretlerinin çok yüksek olduğunu iddia eden Fikret Orman, “2 oyuncunun maliyeti bir Anadolu kulübüne denk durumda. “Feda sezonu” basının bulduğu bir tabir. Beşiktaş’ın hedefi şampiyonluktur. Takım genç ağırlıklı olduğu için baskı olmaması nedeniyle gizli hedef diye söylem yapılmıştır. Beşiktaş’ın tek hedefi vardır. O da bulunduğu her alandaki kupayı almaktır” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman Avrupa Kupaları hakkında ise şunları söyledi.

“‘Beşiktaş’ın seneye de Avrupa kupalarına katılamama durumu var. Beşiktaş’ın menfaatlerini korumak için mücadele edeceğiz.”

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu