HaberSpor Haberleri

Beşiktaşımızın 110. yılı kutlu olsun

besiktas 110 yilTürk sporunun sarsılmaz temel taşı Beşiktaş Jimnastik Kulübü 110. yıldönümünü kutluyor. Saat 16:00’da başlayacak kutlamalar saat 19:03’te İnönü Stadı’nda doruğa çıkacak…

Bugün saat 16.00’da tüm Beşiktaşlılar, Beşiktaş Demokrasi Meydanı’nda toplanacak ve saat 17.00’de BJK İnönü Stadı’na doğru hep birlikte şarkılarla, marşlarla yürüyüşe geçilecek. Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu, taraftarlarımız ile birlikte Dolmabahçe’ye yürüyecek.

BJK İnönü Stadı’ndaki kutlamalar saat 19.03’te havai fişek ve ışık gösterileriyle başlayacak. Tüm branşlarımız ve Futbol A Takımımız, sahaya çıkarak taraftarlarımızı selamlayacak.

Gökhan Tepe, sahne alacak ve 110. Yıl marşımızı hep birlikte söyleyeceğiz.

Gökhan Tepe’nin ardından Birol Can, Feridun Düzağaç, Hakan Altun ile Gökçe sahneye çıkarak, Beşiktaşımız için hazırladıkları şarkılarıyla ve kendi albümlerindeki parçalarıyla taraftarlarımızı coşturacak.

BJK İnönü Stadı’nda kutlamaların en büyük sürprizi ise Süperstar Ajda Pekkan…

Ünlü şarkıcının konseriyle 110. Yıl coşkumuz doruğa çıkacak.

Birçok sanatçının yer alacağı ve Haldun Boysan’ın sunuculuğunu yapacağı, BJK İnönü Stadı’ndaki 110. Yıl coşkumuzu Büyük Beşiktaş Taraftarı ile birlikte yaşamak arzusundayız.

Stadyuma girişler ücretsiz ve biletsizdir.

Tüm Beşiktaşlıları, bugün önce Beşiktaş Demokrasi Meydanı’ndan başlayacak yürüyüşe, ardından da saat 19.03’te BJK İnönü Stadı’nda yapılacak şölene davet ediyoruz.

BJK İnönü Stadı’ndaki kutlamalar BJK TV ve Lig TV’nin ortak canlı yayını ile izlenebilecek.

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu