Gündem

İkizler Hediye ve Kadriye Demirel ölüme atladı!

Diyarbakır İntiharDiyarbakır’da ikiz kardeşler Hediye ve Kadriye Demirel, dün sabah ağabeylerinin oturduğu 7. kattaki daireden atlayıp öldü. Hediye aynı günün akşamı amcasının oğlu ile nişanlanacaktı. Polis “Aile zorla evlendirecekti” iddiasını inceliyor…

Çınar ilçesine bağlı İncirli köyünde yaşayan Hediye ve Kadriye Demirel, önceki gün Diyarbakır’da oturan ağabeyleri Zinnur Demirel’in Bağlar Sento Caddesi’ndeki evine misafirliğe geldi. İkiz kardeşler, dün saat 05.00 sıralarında 7’nci kattaki dairenin penceresinden atladı. Sesleri duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servisi ekipleri, ağır yaralı ikizleri hastaneye götürmek için yola çıktı. Hediye Demirel yolda, Kadriye Demirel ise kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Hediye Demirel’in dün akşam aile arasında yapılması planlanan törenle amcasının oğlu ile nişanlanacağı belirtildi. Polis, genç kızın zorla evlendirilmek istendiği ihtimali üzerine bu yönde soruşturma başlattı. Yakınları iki gencin birbirlerini sevdiğini öne sürdü. İkinci ihtimal olarak da, Hediye Demirel’in pencereden atlamak isterken kendisini tutmaya çalışan kardeşiyle birlikte düşmüş olabileceği öne sürüldü. Olay sırasında uyuduklarını belirten ağabey Zinnur Demirel ile eşi Halime Demirel, ifadelerinde, kızların atladığını komşulardan öğrendiklerini, intihar etmeleri için bir neden olmadığını söyledi.

İkiz kardeşlerin annelerinin de 1997 yılında Göksü barajında suya giren akrabalarını kurtarmaya çalışırken boğularak öldüğü belirtildi. (Milliyet)

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu