Münevver Karabulut Cinayeti

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği evin görüntüleri ortaya çıktı

munevver cinayet ev6132009 Mart ayında Türkiye gündemine bomba gibi düşen Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği evde cinayet masası polislerinin yaptığı çalışmaların görüntüleri ortaya çıktı.

Kanal D haber’de yayınlanan görüntülerde cinayetin ardından Bahçeşehir’deki eve giden polis ekipleri ilk etapta cinayet bulgusuna rastlamıyor.

Ancak dakikalar geçtikçe korkunç görüntüler ortaya çıkmaya başlıyor. Önce yerlerdeki silik kan izleri, sonra cinayetin işlendiği odadaki yoğun kanlar.

Daha sonra polis ekipleri gazeteye sarılarak bir poşetin içinde saklanmış suç aletini, yani Münevver Karabulut’un başını gövdesinden ayıran testereyi buluyor. Kan izlerini silmek için kullanılan tshirtler de bir poşete doldurulmuş.

Cinayetin işlendiği İstanbul Bahçeşehir’deki villada çekilen görüntüler pek çok soru işaretinin yanıtını da verir nitelikte.

3 Mart 2009’da işlenen cinayetin ardından bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu uzun bir firar döneminin ardından ailesi tarafından polise teslim edilmişti.

[media id=224 width=600 height=340] [adrotate group=”53″] [adrotate group=”58″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu