Gündem

68 yaşındaki kadın cinayet işledi!

Aysel B. CinayetAnkara Mamak’ta 68 yaşındaki Aysel B., 15 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi Okyar Sönmez’i öldürdü.

Habertürk’ün haberine göre oon dönemde sık sık tartışan çift arasında, Okyar Sönmez’in 8 Aralık akşamı eve alkollü şekilde gelmesi nedeniyle bir kez daha kavga çıktı. Kavga sırasında sinirlerine hâkim olamayan Aysel B.,mutfakta soğan doğradığı bıçağı sevgilisi Okyar Sönmez’in kasıklarına iki kez sapladı.

Paniğe kapılan Aysel B., kanlar içerisinde kalan sevgilisini hastaneye götürmek yerine, 3 gün boyunca evde sakladı. Yaptığından pişman olan ve evde uyguladığı tedaviden sonuç alamayan Aysel B., durumu ağırlaşan Sönmez’e “Beni polise ihbar etmezsen seni hastaneye götüreceğim. Bana söz ver” dedi. Okyar Sönmez’in “Tamam” demesi üzerine Aysel B. ambulans çağırdı ve sevgilisini hastaneye kaldırdı. Sevgilisine verdiği sözü tutan Okyar Sönmez hastane polisine, “Eve dönerken önümü kesen tinerciler benden para ve sigara istedi.

Vermeyince de beni bıçakladılar” dedi. Tedavi altına alınan Sönmez, aşırı kan kaybetmesi ve yaralarının mikrop kapması nedeniyle, 3 gün süren tedaviye rağmen kurtarılamadı.

Ankara EmniyetMüdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri, Okyar Sönmez’in ölümü üzerine soruşturma başlattı. Dedektifler, Aysel B.’nin ifadesine başvurdu. Yaşlı kadın, sevgilisinin tinerciler tarafından bıçaklandığını ve Okyar Sönmez’in de polise bu yönde ifade verdiğini söyledi. Dedektifler, sorulara tutarsız cevaplar veren Aysel B.’nin evinde arama yapma kararı aldı. Evin çöp kutularında kanlı bezler, mutfakta da kanlı bir bıçak bulan polis, Aysel B.’yi yeniden gözaltına aldı. Emniyet’te çapraz sorguya tabi tutulan Aysel B. cinayeti itiraf etti. Pişman olduğunu belirten Aysel B., “Uzun süredir birlikte yaşıyorduk. Ancak sürekli içip bana küfrediyordu. Olay günü de eve alkollü geldi. Yine sataşıp küfretmeye başlayınca, kavga çıktı. Sinirlerime hâkimolamayıp bıçakladım” dedi.

İfadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edilen Aysel B. tutuklandı.

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. çok büyük aşkını kim sinirine hakim olamayıp nasıl öldürür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu