GündemHaber

Ortaköy Viyadüğü’nden beton parçaları döküldü!

ortakoy arac bp

Beşiktaş’ta, Boğaziçi Köprüsü Ortaköy Viyadüğü’nden kopan parçalar, park halindeki otomobilin üzerine düştü. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Olayın gündüz saatlerinde yaşanmaması olası can kaybını önledi. Otomobilin sahibi Ayla Parkeş, Avrasya Koşusu öncesi yaşanan durum sebebiyle Karayolları’ndan şikayetçi olacağını söyledi.

Olay, Ortaköy Mahallesi Amcabey Sokak’ta gece saatlerinde meydana meydana geldi. İddialara göre Ayla Parkeş, misafirini yolcu ettikten sonra çöplerini atmak için dışarı çıktı. Çöp konteynırının yanına gelen Parkeş, park halindeki 34 VV 2827 plakalı otomobilinin üzerinde beton ve taş parçaları gördü. Boğaziçi Köprüsü Ortaköy Viyadüğü’nden kopan parçaların döküldüğünü anlayan Ayla Parkeş, durumu polise bildirdi. Olayla ilgili bir şey yapamayacağını söyleyen polis ekipleri, durumu Karayolları yetkililerine bildirdi.

Ayla Parkeş, “Akşam evime misafir gelmişti. Onu yolcu ederken çöpümü çıkarayım dedim. Aracımın üzerinde bir karartı gördüm. Ne olduğuna baktığımda viyadükten düşen parçaların etrafa ve aracıma geldiğini gördüm. Sabah da Avrasya koşusu var. Bugün benim arabama olan bu şey, sabah Avrasya koşusunda da olabilir. Geçen sene köprüde bir tehlike yaşandı. Bu sene de bir şey olabilir. Bu olay arabamı park ederken olabilirdi. Hatta şimdi dahi olabilir. Ben onun için ilgililerin dikkatini çekmek adına haberdar ettim” dedi. Parkeş ayrıca, otomolilinde meydana gelen hasar sebebiyle Karayolları hakkında şikayetçi olacağını belirtti.

[adrotate banner=”144″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu