Spor Haberleri

Yönetim unutsa da Beşiktaş taraftarı Fatih Terim’in hareketini unutmaz!

fatih terim manset
2003 yılında İnönü Stadı’nda oynanan Beşiktaş Galatasaray maçında Fatih Terim’in yaptığı bu hareket deneyimli foto muhabiri Şafak Kayarlar tarafından görüntülenmiş ve Vatan gazetesinde yayınlanmıştı

Tayfur Havutçu’nun yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta Fatih Terim sesleri yükselmeye devam ederken taraftarlar bu isme sıcak bakmıyor.

Yıldırım Demirören yönetiminin Tayfur Havutçu’ya destek mesajları vermesine rağmen yeni sezonda takımın başka bir hocaya emanet edilmesine kesin gözle bakılıyor. Yıldırım Demirören’in şimdiye kadar destek verdiği tüm teknik adamlarla yollarını ayırması bu iddiayı güçlü kılıyor.

Geçtiğimiz hafta Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı’nın Fatih Terim’le transfer görüşmesi yapması basına yansımıştı. Ancak Fatih Terim isminin Galatasaray ile özdeşleşmesi ve Beşiktaş taraftarının tecrübeli hocaya soğuk bakması transferde pürüz olarak gösterilirken Yıldırım Demirören’in Fatih Terim’i takımın başına geçirmekte kararlı olduğu öne sürülüyor.

Fatih Terim, 2003 yılında İnönü’de oynanan Beşiktaş Galatasaray derbisinde siyah beyazlı taraftarlara yaptığı el hareketi ile aylarca konuşulmuştu.

Hasan Arat: Fatih Terim ile her zaman gurur duyduk

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. Bu adam gelecegine Beşiktaş küme düşsün daha iyi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu