HaberHürser TekinoktaySpor HaberleriYıldırım Demirören

Hürser Tekinoktay: Cezanın sorumlusu Yıldırım Demirören ve hala onu ibra edenler

Beşiktaş’ın 1 yıl süreyle Avrupa kupalarından men edilmesinin yankıları sürüyor. 2014′te yapılacak Genel Kurul’da Beşiktaş başkan adayı olacağını daha önce açıklayan Hürser Tekinoktay, sorumlunun bugün bile Demirören’i hala ibra etmeye çalışanlar olduğunu söyledi.

Hürser Tekinoktay’ın Haber1903‘e yaptığı açıklamalar;

“Daha önceki açıklamalarımda Beşiktaş yönetiminin UEFA’da kötü bir savunma yaptığını söylemiştim. Geçmişe yönelik savunma yerine Beşiktaş’ın ceza almaması yönünde bir savunma yapması gerekiyordu. Fakat tamamen onlardan önceki yönetimden yola çıktılar. Böyle bir savunma olmaz. Yıldırım Demirören ve Ertunç Soğancıoğlu’nun da oraya götürülmesi gerekiyordu.

Özellikle Yıldırım Demirören hem TFF başkanı hem de dönemin Beşiktaş Kulübü başkanı. Daha önce Beşiktaş Kulübüne bu onayı veren, TFF Lisans Kurulu’dur. Orada da Hukukçularında olduğu 6 tane deneyimli kişiler var. Bu kişiler Beşiktaş’ın Uefa Avrupa Ligine katılması için uygunsuz bir evrak olması durumunda kabul etmemeleri gerekiyordu. Bunların başında da borcu yoktur kağıtları yer alıyor.

Sorumlu bugün bile Demirören’i ibra etmeye çalışanlardır.

Dolayısıyla bu cezanın sorumlusu Yıldırım Demirören ve onu bugün bile ibra etmeye çalışanlardır.. Tahmin ediyorum ki Beşiktaş Avrupa Kupaları ve naklen yayın gelirlerinden 50 milyon TL gibi bir zarara uğramıştır. Bu çok büyük bir paradır. “diyerek sözlerini tamamladı.

Skandal iddialar mağlubiyetlerle unutulmasın! Jorge Mendes ve Ahmet Bulut’un enteresan Beşiktaş macerası!

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu