HaberSpor Haberleri

Atıf Keçeci’nin dilekçesi, Beşiktaş Yönetimi’nde krize neden oldu

Beşiktaş AŞ’nin bağımsız üyesi Atıf Keçeci’nin yönetime gönderdiği dilekçedeki “Futbol AŞ’de para işleri ile uğraşıp, transferleri yapanların sorumluluk taşıması zorunluluğu vardır” ibaresi krize neden oldu / Beşiktaş Haberleri

bilgehan can1Kartalhaber.com’un başarılı editörü Bilgehan Can’ın haberine göre, Beşiktaş AŞ’nin bağımsız üyesi Atıf Keçeci’nin yönetime gönderdiği dilekçedeki “Futbol AŞ’de para işleri ile uğraşıp, transferleri yapanların sorumluluk taşıması zorunluluğu vardır” ibaresi krize neden oldu. Beşiktaş dernekleri kulübün hakkını noktasından virgilüne kadar koruyan Atıf Keçeci’ye destek olarak “Transfer adı altında paralan harcanacak sonra fatura A.Ş’ye kesilecek. Neden Atıf Keçeci’den korkuyorlar açıklasınlar. Kulübün hakkını koruyan Atıf Keçeci sonuna kadar haklı.Tamer Kıran kulübün kasasından para harcayacak bunu A.Ş.’ye söylemeyecek. Böyle şey olmaz. Madem menfaat Beşiktaş ozaman kulübün A.Ş’den hiç bir şey gizlenmemesi gereker” yorumunu yaptılar.

Sabah gazetesinin haberine göre; Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, “Keçeci beni kastediyor. Gökhan Sarı’nın görevini istemişti ben engelledim. Bu yüzden benimle problemi var. Beni de Beşiktaş AŞ yönetimine alabilirsiniz. Sorumluluktan kaçsam bu kadar borcun altına girmem. Ya ben ya da Atıf Keçeci. Keçeci Beşiktaş AŞ. yönetiminden ayrılsın” restini çekti. Kıran’ın BJK AŞ yönetimine girebilmesi için bir üyenin istifa etmesi gerekiyor. Atıf Keçeci’nin ise istifa etmediği ve yüz kızartıcı bir suç işlemediği sürece yönetimden çıkarılabilmesi söz konusu değil. Yönetim şu ana kadar derneğe 7 milyon TL’ye yakın kaynak aktaran Tamer Kıran’dan yana tavır koydu.

BEN İSİM ZİKRETMEDİM

Atıf Keçeci ise bu gelişmelerin ardından “Ben isim zikretmedim. Sadece yanlışları ortaya koydum. Harcama yetkisi olan ve karar mekanizmasındaki insanların sorumluluğu olmalı. Beşiktaş AŞ’de de yönetim kurulunda da olmalı” diyerek kendini savundu.

KİM BU MESUT URGANCILAR!

Bu arada Genel Sekreter Mesut Urgancılar’ın Başkan Orman’a sert eleştirilerde bulunması derneklerin tepkisini çekti. Beşiktaş Başkanı’na yakışacak tavırlar içinde olmasını isteyen Orman ise buna sert çıktı, “Ne gerekiyorsa onu yaparsın” diyerek istifasını istedi. Bunun üzerine Urgancılar, “İstifa kulübe bir şey kazandırmaz. Bizim görevimiz Beşiktaş’a kişiliğini kazandırmaktır. Bunu da siz değerlendirin” dedi. Fakat yönetim kurulu bu kavgayı zorunlu olarak yalanlaması dikkat çekti. Urgancılar’ın siyah beyaz derneği, Berk Hacıgüzellerin’de vebkartalları grubu tarafından yönetim sokulmasıda dikkat çekti. Öte yandan Berk Hacıgüzellerin kulübün denetim işlerini kendi şirketine yaptırmasıda dedikodulara neden oldu.

Haluk Levent’ten Mesut Urgancılar’a sert cevap

Mesut Urgancılar Acun Ilıcalı krizi devam ediyor

Mesut Urgancılar Kimdir?

Mesut Urgancılar: Beşiktaş taraftarı riyakar ve hain

Mesut Urgancılar’dan tepki çeken Sergen Yalçın açıklaması

Mesut Urgancılar’da çok tatışılacak sözler “Ne olursa olsun kazanmak lazımı getiren kulüp Galatasaray’dır

Mesut Urgancılar’dan Beşiktaş Dergisi Özel Açıklamaların tamamı için 03.12.2012

Mesut Urgancılar’dan Beşiktaş Dergisi Özel Açıklamaların tamamı için 25.08.2012

[adrotate banner=”254″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu