HaberSpor Haberleri

Kartalhaber.com editörü Bilgehan Can’dan İçişleri Bakanı’na çağrı

Kartalhaber.com editörü Bilgehan Can’dan İçişleri Bakanı’na çağrı… Kartalhaber.com’da yazdıklarıyla gündem yaratan başarılı editör Bilgehan Can, İçişleri Bakanı’na seslenerek, “Gidin kamu vicdanı için araştırma yapın. Beşiktaş Belediyesi’ne böyle bir yardım yapılmış mı?” / Beşiktaş Haberleri

İşte Kartalhaber.com’da Bilgehan Can imzasıyla ve “İsmail Ünal’dan Asaş’a büyük kıyak” başlığıyla yayımlanan haber;

bilgehan canKartalhaber.com geçen hafta Akatlar’da Beşiktaş’a ait olan arazinin Asaş Grubu’na sessiz sedasız 20 yıllığına kiralandığını yazmıştı… Bu haberimize şu ana kadar yalanlama gelmedi.

Geçen hafta Akatlar’da Beşiktaş’a ait olan arazinin Asaş Grubu’na sessiz sedasız 20 yıllığına kiralandığını yazmıştı…
Şemdi buradan Beşiktaş Yönetimi’ne ve Beşiktaş Belediye Başkanı’na soruyorum.

Sayın İsmail Ünal’a sorular…

Sayın Fikret Orman haberimizin ardından bir yanıt vermedi. Başkan halı sahaların ve tenis kortlarının kime peşkeş çekildiğini araştırmamızı istedi. Bunu da araştıracağız tabii ki… Ancak soruyoruz Akatlar’da Beşiktaş’ıa ait olan boş arazi Asaş Grubu 20 yıllığına verildi mi?

Çıkın delikanlı gibi açıklayın. Açıklamazsanız mali genel kurulda zaten ortaya çıkacak. O zaman yangından mal kaçırır gibi neden ihalesiz burayı verdiniz diye hesap sormalarından mı korkuyorsunuz?

Şimdi sıkı durun. Buranın kiralama olayının ardından müthiş bir bilgi daha ulaştı bana. Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal’ın buraya alışveriş merkezi için Metro Grup ile anlaştığı kulaktan kulağa fısıldanıyor. Söylenene göre Beşiktaş yönetimden bu araziyi 20 yıllığına sadece 3 milyon dolara kapan Asaş Grup önce Metro şirketiyle görüşüp buranın alışveriş merkezi olması için el sıkşıyor. Metro buradaki işlerin halledilmesi için iddialara göre Beşiktaş Belediyes’ne 1 milyon dolarlık bir yardımda bulunmuş. Yani İsmail Ünal Asaş’a yani Sporium’a büyük kıyak yapmış.

Beşiktaş’a icra getiren İsmail Ünal burada bir dakika bile kaybetmemiş.
Şimdi Beşiktaş Belediyesi bu iddialara ne yanıt verecek çok merak ediyorum. Ben Beşiktaş yönetimi giibi onların sessizlik içinde olacaklarını tahmin ediyorum.

İçişleri Bakanlığı göreve

Şimdi buradan İçişleri Bakanlığı’na sesleniyorum. Gidin kamu vicdanı için araştırma yapın. Beşiktaş Belediyesi’ne böyle bir yardım yapılmış mı?
Biz bugüne kadar Akatlar’da neler olduğunun cevabını alamadık.
Sayın Kılıçdaroğlu size de sesleniyorum.
Partinizin belediye başkanı neler yapıyor? Bilginiz var mı?

Tabii Beşiktaş’a ait olan ve Asaş Gruba kiraya verilen araziye alışveriş merkezinin yapımına çok yakında başlanacakmış…
Vatana millite hayırlı, beşiktaş’a FEDA olsun…

[adrotate banner=”254″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu