GündemHaberMünevver Karabulut Cinayeti

Tülay Makbule Garipoğlu Türkiye’ye döndü!

cemgaripoglu adliye613Münevver Karabulut cinayetinin bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun 13 aydır firarda olan annesi Tülay Makbule Garipoğlu, 3 gün önce İstanbul’a geldi.

Hatırlanacağı gibi cinayetin ardından Cem Garipoğlu kaçmış, annesi Tülay Makbule Garipoğlu da savcılığa verdiği ifadenin ardından ortadan kaybolmuştu.

Anne Garipoğlu, 13 ay sonra sessiz sedasız bir şekilde İstanbul’a döndü. Davanın 26 Şubat’ta görülen duruşmasında, hakkında ‘zorla getirilme’ kararı çıkarılan Tülay Makbule Garipoğlu’nun, 30 Nisan’daki duruşmada ifade vereceği öğrenildi.

Münevver Karabulut’un takma tırnakları içinde bulunan doku örneklerinin kadınlara ait olduğu DNA raporuyla ortaya çıkmıştı. Tırnaktaki DNA’nın anne Garipoğlu’na ait olup olmadığının belirlenmesi için de örnek alınarak karşılaştırılacak.

Tülay Makbule Garipoğlu’nun, ‘delilleri karartma’ ve ‘Delilleri değiştirmek’ suçlamalarıyla 6 yıla kadar hapsi istenmişti. Amerika’da saklandığı iddia edilen anne Garipoğlu’nun, cinayet günü oğlu Cem’le 6 kez telefonla konuştuğu bilgisi iddianamede yer alıyordu.

[adrotate group=”54″] [adrotate group=”44″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu