Politika Haberleri

Tansu Çiller DP tabanını şaşırttı!

tansu ciller selam2011’deki genel seçimler öncesi hala genel başkan adayını arayan Demokrat Parti’de (DP) eski genel başkan ve Başbakan Tansu Çiller yaptığı açıklamayla partilileri şaşırttı.

DP tabanının genel başkan olması için baskı yaptığı Tansu Çiller son günlerde çıkan haberleri dedikodu olarak niteleyerek “Genel başkanlığına aday olduğumu açıklamadım. Daha ortada fol yok, yumurta yokken yapılan eleştiriler çok üzücü” diye konuştu.

Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk’un açıklamalarını samimi bulmadığını ifade eden Tansu Çiller, “Partide beklediğim uzlaşmayı hala göremiyorum. Genel Başkanlığım konusunda bir konsensüs ortada yok. Cindoruk’un “Buyursun gelsin” sözlerini samimi bulmak mümkün değil. “İstiyorum” diyor ama üzecek sözler de sarfediyor” dedi.

Tansu Çiller’in en geç yılbaşında kesin kararını kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. KIRATIMA ŞAHA KALDIRACAK BU DÜNYADA TEK LİDER TEK BAŞKAN CELİK YÜREKLİ LİDER.Bizleri yüreklendiren bizleri bu ülke için daha cok iş var deyipte ellerinizi yukarıya kaldırarak turk halkına seslenişinizi UNUTAMIYORUZ HAYDİ TÜRKİYEM İLERİ SÖYLEMİNİZİ UNUTAMADIK UNUDAMIYORUM.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu