Politika Haberleri

Tansu Çiller sloganları Hüsamettin Cindoruk’u sinirlendirdi

cindoruk balikesirSürekli arayış içinde olan Demokrat Parti’de (DP) sular durulmuyor. Balıkesir il kongresinde atılan “Başbakan Çiller” sloganları Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk’u adeta çıldırttı.

DP’nin Balıkesir İl Kongresi dün gerçekleştirildi. Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk’un da katıldığı kongreye eski başbakan Tansu Çiller istemeden de olsa damgasını vurdu.

Tansu Çiller’in telgrafının okunduğu sırada salonda büyük bir coşku yaşandı. Coşku, Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk’un konuşması sırasında da devam edince olanlar oldu.

Konuşma yaptığı sırada ‘Başbakan Çiller’ sloganlarının atılması üzerine Hüsamettin Cindoruk sinirlenerek partililere “Ne bağırıyorsunuz. Gelmiyor işte” diye seslendi.

Hüsamettin Cindoruk, “Karşınızda partinin genel başkanı var. Oturup dinleyeceksiniz. Türkiye bir tehlikeden geçiyor, bu partinin de birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu arkadaşımızın (Tansu Çiller) adresi belli, gidin, çağırın gelsin. ‘Ben yerimi ona bırakacağım’ dedim, daha ne diyeyim. Çiller’in 8 senedir ne söylediğini bilmiyoruz. Şimdi çıksın söylesin. Ne yapacak, ne söyleyecek, bizim söylediklerimizi doğru buluyor mu? Siyasi parti kongresi çocuk oyuncağı. Ben 1953 senesinden beri bu partideyim. Böyle bir hareket görmedim. Bu saygısızlığı yapan arkadaşlarımı ayıplıyorum” diye konuştu.

Cindoruk’un bu konuşmasının ardından salon sakinleşti.

[adrotate group=”65″]

Dikkati Çekenler

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu