HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Karabükspor maçı her türlü sonuca açık

fuatyaman2Beşiktaş hem çok tehlikeli hem de riskli maça çıkıyor. Şampiyon olan kadrosunu çok fazla değiştirmeyen, aynı teknik direktör ile aynı oyun şablonuyla devam eden Kardemir Karabükspor’un takım olma özellikleri üst düzeyde.

Emmanuel Emenike gibi çok önemli hücum silahına sahipler. Bu alanda çok önemli bir oyuncu olan Florin Lucian Cernat’tan faydalanamıyor olmaları büyük şanssızlık.

Bunun dışında Yasin Avcı gibi Cihan gibi Beşiktaş savunmasını zor duruma düşürecek oyuncular da var. Beşiktaş hangi yüzüyle sahada olacak kestirmek güç. Zengin hücum özelliklerine rağmen takım savunması ve formsuz savunma oyuncularıyla her türlü sonuca açık bir maça çıkacaklar.

Beşiktaş ‘ta Guti’nin yokluğu sıkıntı yaratabilir

Hücumda etkinlik sağlayan en önemli oyuncu Guti yok bu da sıkıntı yaratabilir. Guti’nin yerine oynaması beklenen Fernandes veya Ernst bu boşluğu doldurabilir. Beşiktaş’ın problemlerinden biri de kaleci Cenk’in oynamayacak olması. Beşiktaş’ın çok farklı kazanması ne kadar olağansa Karabükspor’un da maçı kazanması şaşırtıcı olmaz.

Kesin olan tek şey; Zevkli ve gollü bir maç izleyecek olmamız. Geçen hafta Trabzonspor’un da kaybetmesiyle çok da ciddi bir kayıba uğramamış görünen Beşiktaş’ın bundan sonraki maçlarında puan kaybı yaşamaması gerekiyor. Bu düşünce ile sahaya çıkarsa kazanma ihtimalleri fazla olacaktır.

Fuat Yaman

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu