HaberSpor Haberleri

Portekizliler uğur getirmedi! Beşiktaş Cola Turka: 71 – Galatasaray Cafe Crown: 73

iverson gs maci

Beşiktaş Cola Turka, futbol takımının yeni transferleri Simao, Almeida ve Fernandes’in de izlediği maçta Galatasaray Cafe Crown’a 73-71 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk periyotunda Galatasaray Cafe Crown Beşiktaş Cola Turka karşısında Ermal Kurtoğluve Rancik ikilisiyle basketler bulurken siyah-beyazlılar sayı bulmakta zorlandı.

Moladan sonra Allen Iverson ile serbest atışları değerlendiren Beşiktaş, Andrew Ogilvy’nin basketiyle aradaki farkı  1 sayıya indirdi (9-10). Shipp ve Ermal’in basketleriyle ilk periyot Galatasaray’ın 14-9 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci periyotta ilk basketi Luksa Andric ile Galatasaray Cafe Crown buldu. Ogilvy ve Michal Ignerski’nin basketleri ile Beşiktaş Galatasaray karşısında farkı 3 sayıya indirdi (13-16).

Galatasaray’ın molasından sonra Alen Iverson’ın basketiyle skora denge geldi. Sonraki bölümde Preston Shumpert ve Evren Büker ikilisiyle hataları değerlendiren Galatasaray Cafe Crown 21-16 öne geçti. Ogilvy, Cevher ve Bekir’in basketleriyle bu sefer Beşiktaş Cola Turka Galatasaray Cafe Crown karşısında 24-23’lük üstünlük sağladı.

Son dakikaya Shumpert’in basketiyle önde giren Galatasaray Cafe Crown, Ermal’ın da Shipp’in pasını değerlendirmesiyle ilk devreyi 34-30 önde tamamladı.

Üçüncü periyota iyi başlayan Galatasaray Cafe Crown Beşiktaş Cola Turka karşısında farkı 8’e çıkardı. Daha sonra Mustafa Abi’nin kaydettiği beş sayı ile Beşiktaş Cola Turka Galatasaray Cafe Crown karşısında farkı 3’e düşürdü. Galatasaray, Ermal ve Rocheste’nin sayılarıyla farkı 10’a çıkardı (35-45).

Beşiktaş’ın kötü oyununa alınan mola da çare olmadı. Molanın ardından Ermal, Rocheste ve Haluk üçlüsüyle sayı bulmaya devam eden Galatasaray skoru 35-51’e getirdi. Allen Iverson’ın basketiyle rakibinin serisine son veren Beşiktaş Cola Turka Bekir Yarangüme’nin de üç sayı isabetiyle farkı 11 sayıya indirdi (40-51).  İlk periyot Galatasaray’ın 45-55 üstünlüğü ile tamamladı.

Son periyotun başında Galatasaray Cafe Crown farkı tekrar 15 sayıya çıkardı. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koymaya başlayan Beşiktaş Cola Turka Galatasaray Cafe Crown karşısında Iverson, Ignerski ve Ogilvy ile sayılar bularak skoru 51-60’a getirdi.

Galatasaray molasının ardından sert savunma yapmaya başlayan Beşiktaş Cola Turka, Allen Iverson, Andrew Ogilvy ve Mustafa Abi üçlüsüyle skor üretmeye devam ederek 13-0’lık seriyle farkı 2 sayıya indirdi (58-60).

Josh Shipp’in smaç basketi sonrasında Michal Ignerski, pota altında kendisine yapılan faul sonrasında kullandığı iki serbest atışı da kaçırdı. Bitime 18 saniye kala Ignerski ile skor bulan Beşiktaş farkı tekrar 2 sayıya indirdi (67-69).

Galatasaray Cafe Crown, mola sonrasında Haluk Yıldırım’ın asistinde Radoslav Rancik’in turnikesiyle durumu 68-71’e getirdi ve Beşiktaş mola aldı. Moladan sonra Ignerski’nin 3 sayılık basketi 71-71 beraberliği getirdi.  Tutku Açık, kendisine yapılan faul sonrasında skoru 71-73’e taşırken, son hücumda maçı uzatmaya taşıma şansı yakalayan Ignerski, serbest atışları değerlendiremeyince, Galatasaray Cafe Crown mücadeleden 71-73 galibiyetle ayrıldı.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu