GündemHaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

Sinan Engin: “Yıldırım Demirören Zapotocny’i bizzat kendisi transfer etti”

Bülent Uygun’un teknik direktörlük yaptığı dönemde aynı zamanda menajerlik şirketine de ortak olduğu için tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilmişti.

Bu işin içinden Beşiktaş’ı ve Beşiktaşlılar’ı ilgilendiren bazı konularda ortaya çıktı. Özellikle Bülent Uygun’un ortağı olduğu Refleks adlı menajerlik şirketinin en çok Beşiktaş’a oyuncu sattığı öğrenildi.

Daha önce de Beşiktaş Postası’nın bu konu hakkında ki haberlerini okumuştunuz. Beşiktaş Postası olarak önce İtalya’nın önde gelen gazetelerinde Corriere dello Sport’un FIFA ve UEFA ilişkilerinde uzman olan deneyimli gazetecisi Alessandro Mita ve Guido Camirato ile görüşmüş ve bizleri hayrete düşüren ve iddiaları doğrulayan bilgiler almıştık.

Ümit Karan ve Volkan Arslan’ın merkezi Almanya’nın Hannever şehrinde olan ARP International Manager şirketinin ortağı oldukları gerekçesiyle PFDK’ya sevk edildiler.

Bugün Habertürk gazetesinde de yer alan haberde Bülent Uygun’un ortağı olduğu Refleks menajerlik şirketinin en fazla futbolcuyu Beşiktaş’a sattığı yer aldı.

Özellikle yine bir süre önce sizlerle paylaştığımız Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok’un Beşiktaş’a transferlerinde söylenenler ile belgelenenlerin çelişki içinde olduğunu yazmış ve ses kayıtlarını dahi yayınlamıştık.

Tomas Sivok ve Tomas Zapotocny transferlerini bizzat Yıldırım Demirören’in yaptığını söyleyen Sinan Engin’in refleks menajerlik şirketinden haberi yok mu acaba?

Bir garip transfer hikayesi ve bilinmeyen gerçekler: Tomas Zapotocny

Daha önce ki haberimizde de belirttiğimiz gibi İtalya’dan edindiğimiz bilgilere göre Sivok ve Zapo’ya toplamda 2+2 milyon euro ödenmiş. Ancak Beşiktaş’ın ödediği para 9 milyon euro civarında olduğu belirtilmişti.

Transferin içinde Bülent Uygun’un ortağı olduğu refleks menajerlik şirketinin girmesi ve ödendiği söylenen boservis ücretlerinin tutarsızlığı Beşiktaş Postası olarak aklımızda soru işaretleri oluştu.

Beşiktaş yönetiminin bu konu hakkında kamuoyunu aydınlatması artık bir görev haline gelmiştir. Biz de yetkilileri göreve davet ediyoruz

Beşiktaş Postası’nın bu konu hakkında ki diğer haberine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu