BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Tolgay Arslan resmen Beşiktaş’ta

Tolgay Arslan

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında defalarca gidip gelen Tolgay Arslan Beşiktaş’ta. Siyah beyazlı kulüp futbolcu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Hamburglu Tolga Arslan’ın tam bir karmaşaya dönen transfer hikayesi sonunda bitti. Beşiktaş, gurbetçi futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Hamburg Kulübü’nden gelecek evrakların ardından KAP’a resmi açıklama yapılacak. Beşiktaş’ta transfer görüşmesini bizzat yürüten yönetici Erdal Torunoğulları’nın çabaları ile ikinci kez Beşiktaş’a evet diyen Tolgay Arslan, Hamburg’un Katar’daki kampının bitmesinin ardından Almanya’ya döndüğünde sözleşmeyi imzalayacağını bildirdi.

Hem Tolgay hem kulübü ile anlaşan Beşiktaş yönetimi Hamburg’un kampının bitmesine rağmen bu transferi resmiyete dökemedi. Yine araya giren Trabzonspor Tolgay’a, Hamburg Kulübü’ne ve babasına, Beşiktaş’ın verdiği paranın net 2 katını teklif edince ibre bir kez daha bordo mavili kulübe döndü. Hatta kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal Hamburg’a giderek Tolgay ile bizzat görüştü. Bu görüşmenin ardından birkaç saat boyunca kesin olarak Trabzonspor ile sözleşme imzaladığı iddia edilen Tolgay için Beşiktaş son kozunu oynadı ve Ahmet Nur Çebi ile Erdal Torunoğulları’nın çabalarıyla Tolgay ile yeniden temasa geçildi.
Bütün bu gelişmeler yaşanırken Tolgay’ın babasının “Evet Trabzonspor ile görüştük ama henüz anlaşmadık, imza atmadık” şeklindeki ifadelerinin ardından Karadeniz ekibi sürpriz bir şekilde resmi bir açıklama ile Tolgay transferinden kesin olarak vazgeçtiğini açıkladı.

Aynı saatlerde Hamburg’ta Tolgay ile bir araya gelen ve çantasında resmi sözleşme olan Erdal Torunoğulları saatler süren görüşmelerin ardından bu transferi Beşiktaş lehine sonuçlandırarak gece yarısı saat 01.00’de Tolgay’ı Beşiktaşlı yapan imzayı attırdı.

Beşiktaş kulübü, borsaya yaptığı açıklamada Tolgay Arslan ve kulübü Hamburg ile görüşmelere başlandığını bildirdi.

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu