BJK HaberleriSpor Haberleri

Ronaldinho transferinde sıcak gelişme!

4 gündür İstanbul’da olan Ronaldinho’nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis ile yapılan görüşmelerde bir sonuç alınamayınca, ABD’de bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, el koydu.

Hürriyet’in haberin göre, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Genel Sekreter Metin Albayrak tarafından yapılan görüşmelerde herhangi bir sonuca ulaşılamadı. Roberto Assis’in 6.5 milyon Euro’da diretmesi transferi tıkanma noktasına getirdi. Bugün akşam saatlerine kadar her iki taraf da birbirleriyle telefon trafiği yaşadı. Menajer Assis, Beşiktaş yönetiminin tüm ısrarlarına rağmen ücrette hiçbir indirime gitmeyeceğini, kabul etmedikleri durumunda da yarın Brezilya’ya döneceğini belirtti.

Yaşanan bu gelişmelerden de Başkan Fikret Orman haberdar edildi. Yeni yıl tatili için ABD’de bulunan Orman, Ronaldinho transferinde aracı olarak görevlendirdikleri menajer Ayhan Yeşilbaş’ı arayıp, “Pazar günü Türkiye’ye dönüyorum. O güne kadar Roberto’yu İstanbul’da beklet. Geldiğimde bizzat kendim görüşeceğim ve bu işi çözeceğim” diyerek, Roberto’nun 2 gün daha Türkiye’de kalmasını istedi.

[adrotate banner=”256″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu