GündemHaber

Suada’ya mühür sökmedi!

suada613Suada, ruhsat süresi dolduğu için mühürlendi. İşletme ise mührü söküp faaliyetini sürdürdü. Skandal patlak verince de ‘mühür fekkinden’ davalık oldu.

Sosyetenin vazgeçemediği mekanların başında gelen Suada, mühür sökmekten davalık oldu.

Skandal, Beşiktaş Belediyesi Zabıta ekiplerinin incelemelerde bulunmak üzere 7 Haziran’da Suada’ya gitmesiyle patlak verdi.

Takvim gazetesinin haberine göre yapılan incelemelerde Suada, İçkili Lokanta Açma ve Çalıştırma ruhsatının süresi dolduğu gerekçesiyle süresiz olarak kapatıldı. 6 Ağustos’ta Suada’ya tekrar denetime giden ekipler, mührün söküldüğünü ve işletmenin hizmete açıldığını gördü. Bunun üzerine Beşiktaş Belediyesi, Mels Turizm Otelcilik Restoranları Şirketi ve yetkililerinin, “mühür fekki” suçunu işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Savcılık da Suada işletmecileri hakkında soruşturma başlattı. İlk etapta işletmenin mesul müdürü Metin Fikret Kaykaç’ın ifadesine başvuruldu. Kaykaç ifadesinde, “Ben 20 Haziran’da göreve başladım. Kimse bana işletmenin mühürlü olduğunu söylemedi” dedi.

Boğaziçi İmar Müdürlüğü, 8 ay önce Suada hakkında binaya eklentiler yapıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Mutfak kapısına 2 ay önce mühür vurulan Suada’nın mührünün söküldüğü, aşçıbaşıların çalıştıkları, restoran bölümlerinin faaliyette olduğu, havuz bölümünün ise ağzına kadar dolu olduğu görüldü.

[adrotate group=”75″ banner=”77″] [adrotate group=”40″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu