HaberSpor Haberleri

“Simao Sabrosa ve Almeida’yı bitirdik”

hugo almeida golll613

Beşiktaş’ın 2. Başkanı Metin Keçeli Simao Sabrosa ve Hugo Almeida transferlerinin bittiğini ve bu iki futbolcunun ikinci yarıda Beşiktaş forması giyeceğini söyledi.

Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuşan Keçeli, “Başkandan aldığım bilgiye göre Simao ve Almeida transferlerini bitirdik. Bu konu net, hiçbir pürüz yok. Bu iki futbolcu ikinci yarıdan itibaren Beşiktaş forması giyecek. Almeida, Avrupa Ligi maçlarında oynayacak” dedi.

BOBO’YLA HENÜZ ANLAŞMA YAPMADIK DURUMU 15 GÜN İÇERİSİNDE BELLİ OLUR

Bobo konusuna da değinen Keçeli, “Bobo’yla yeni sözleşme konusunda görüşmeler oluyor. Kendisini Türk yurttaşlığına geçirebiliriz. Galatasaray’la temasta olabilir. Profesyonel futbolcunun istediği takımla görüşme hakkı vardır. Bobo’nun geleceğinin ne olacağını 15-20 gün içerisinde göreceğiz. Sağlığıyla ilgili her hangi bir porblem yok. Teknik adamımızın kararıyla 15 gün sonra sözleşme yoluna gidilir. Mesin anlaşacağız diyemem. Bugün bizim oyuncumuzdur. Ama kendisine iyi bir teklif gelebilir gitmek isteyebilir. Bu da bir ihtimal dahilinde…” ifadelerini kullandı.

DINAMO KIEV ÇETİN CEVİZ

Keçeli, Avrupa Ligi 2. tur eşleşmesiyle ilgili olarak ise “Çok zor olan takımlar içerisinde daha zorlu olan takımla eşleştik. Bu maçı kazanıp daha ilerilere gitmeyi sağlayacağız. Kuradan memnunum. Ama dikkat etmeliyiz. Ukrayna futbolda ner geçen gün ilerleyen bir ülke. Dinamo Kiev’in katdrosunda çok önemli oyuncular var. Çetin ceviz bir takım. Fakat biz Avrupa’da şöhretli futbolcuları kadrosunda barındıran bir takımız” şeklinde konuştu.

Radyospor

Dikkati Çekenler

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu