Beşiktaş İlçesinden HaberlerGündemHaber

Murat Hazinedar’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na şok yanıt!

Murat Hazinedar

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, Hüseyin Avni Sipahi’yi Başkan Vekili yapmasına tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şok bir yanıt verdiği iddia edildi.

Altıok Haber’in iddiasına göre Beşiktaş Belediye Başkanı seçilir seçilmez ilk icraatı; avukatı olduğu ve “17 AralıkYolsuzluk” operasyonlarında göz altına alınıp bırakılan Hüseyin Avni Sipahi’yi Başkan Vekili yapan Murat Hazinedar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da kızdırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Hazinedar’ı arayarak “yolsuzlukla mücadele ederken o kişinin Belediye Başkan Vekilliğinde ne işi var?Hemen onu görevden al!” dediği, Hazinadar’ın da “efendim onu ben değil sadece Sarıgül görevden alabilir” demesi ortamı iyice gerdi. CHP’den İlçe Belediye Başkanı olan birinin CHP Liderine karşı bu şekilde bir cevap vermesi şok etkisi yaratırken, Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir karşılık vereceği merak konusu. Hazinedar’ın bu hareketi Sarıgül’ün Büyükşehir’i kazanmak yerine, İlçeleri organize etmek ve kendine bağlı birer kurum olarak çalışmasını sağlamak için Büyükşehir adayı olduğu kulislerde konuşuluyor.

Diğer bir iddia da; Mustafa Sarıgül’ün CHP Genel Başkanlığı’na aday olacağı ve yine kazanamaması durumunda kendine bağlı Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri ile istifa ederek yeni bir parti kuracağı yönünde.

Polat Akatlar Skandalı: Boğaziçi Sit Alanına 15 Kat İmar!

Boğaziçi Sit Alanı etkileme bölgesinde yer alan Levent Mahallesi’ndeki eski 4. Gazeteciler Sitesi içerisindeki alana Beşiktaş Belediyesi tarafından 15 kat imar izni verildiği ortaya çıktı.

Polat Akatlar Skandalı: Boğaziçi Sit Alanına 15 Kat İmar!

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu