HaberSpor Haberleri

Bu futbolla moraller düzeldi mi? Gençlerbirliği: 0 – Beşiktaş: 2

genclerbirligi maci sevinc613

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren Beşiktaş, Gençlerbirliği’ni Ankara’da 2-0 yenerek Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın mağlup olduğu haftada moral buldu.

Ankara’da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, Quaresma ve Guti’yle etkili olduğu ilk yarıda aradığı golü 45. dakikada buldu. Tabata’nın düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu Beşiktaş Guti ile gole çevirdi ve ilk yarı 1-0 bitti.

İkinci yarıda Gençlerbirliği’nin açık bir oyunu tercih etmesiyle kırmızı-siyahlıların atakları çoğaldı ve bir topu direkten döndü. Aynı ilk yarıda olduğu gibi bu yarının sonlarında da, Hilbert’in 90+5. dakikada attığı golle karşılaşmadan Beşiktaş 2-0 galip ayrıldı.

MAÇIN AYRINTILARI

Stat: Ankara 19 Mayıs Stadı

Hakemler: Abdullah Yılmaz, İsmail Köse, Serkan Akarca, Çağatay Şahan (4. Hakem)

Gençlerbirliği: Serdar, Orhan, Mahmut, Kulusic, Murat, Cem Can, Oktay (Dk. 71 Soner), Serkan, Hurşut, Smeltz (Dk. 63 Billy Mehmet), Jedinak

Dikkati Çekenler

Yedekler: Özkan, Alparslan, Billy Mehmet, Patiyo, Cem Atan, Soner, Emre

Teknik Direktör: Ralf Zumdick

Beşiktaş: Rüştü Reçber (Dk. 90), Roberto Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, İbrahim Üzülmez, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Guti (Dk. 83 Mert Nobre), Rodrigo Tabata (Dk. 73 Necip Uysal), Filip Holosko (Dk. 88 Erhan Güven), Quaresma

Yedekler: Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Tomas Zapotocny, Mert Nobre

Teknik Direktör: Bernd Schuster

Goller: Guti (Dk. 45 Pen.) Hilbert (Dk. 90+5)

Sarı Kartlar: Kulusic (Dk. 17), Serdar Kulbilge (Dk. 19), Guti (Dk. 19), Murat (Dk. 45), İbrahim Üzülmez (Dk. 58), Tabata (Dk. 70)

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu