Haber

Mecidiyeköy’de intihar! (Video)

mecidiyekoy intihar613

İstanbul Mecidiköy’deki bir iş merkezinin çatısına çıkan Mahmut Taşkın (30) isimli vatandaş, yüzlerce kişinin önünde aşağı atlayarak intihar etti.

İtfaiye ekiplerinin açtığı hava çadırına düşen Taşkın, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Şişli Etfal hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öğle saatlerinde Mecidiyeköy’deki Elbir İş Merkezi’nde meydana gelen olayda çatıya çıkan zabıta memuru Mahmut Taşkın, intihar edeceğini söyledi ve polislerin tüm çabalarına rağmen ikna olmadı.

Binanın önüne itfaiye hava çadırı açarken meraklı kalabalığın sayısı her geçen dakika arttı.

Yaklaşık 40 dakika iş merkezinin çatısından aşağıya bakan Mahmut Taşkın, nişanlısından ayrıldığını, barışma ihtimalinin de olmadığını söyledi.

Tüm telkinlere rağmen intihar edeceğini yineleyen ve ikna olmayan Mahmut Taşkın, yüzlerce kişinin korku dolu bakışları arasında kendini aşağıya bıraktı.

Hava çadırına düşen Taşkın, buradan sekerek beton zemine düştü. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Mahmut Taşkan ambulansla Şişli Etfal hastanesine kaldırıldı.

Dikkati Çekenler

Mahmut Taşkın doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

[media id=271 width=600 height=340] [adrotate group=”74″ banner=”79″]

7 Yorum

  1. 1000 TL lik borca 20 bin isterlerse böle olur allah bu kıredi kartını cıkaranın belasını versin.

  2. şu işe bak o öldü geriye yalnız bu yorumlar video kaldı…peki gerçek borçmu yoksa onsuz yaşayamam nedenilen sevdamı değmiyor hiç birşeye tanımasamda çok üzüldüm toprağı bol olsunnnn dostlarının başı sağolsunn

  3. off ya ıkı gundur vıdeoyu arıyorum bende ordaydım o gün hata polisler bile gelmemişdi daha saat 12.30 falandı adam çatıdaydı kaç saat sonra atladı bu nişanlısı olcak kızın haberi yokmuydu bu çocucgun ıntıhara kaldıgından belkı o ıkna edebılırdı hem brandaya guvenerek atladı bence ısteseydı dıger tarafdanda atlardı branda var dıe brakdı kendını yazık

  4. ya bütün suç kızda ben tanıyorum kızı aynı mahalleden kız bizim intihar edeceğini biliyomuş ona rağmen cvp vermemiş tel sanırım polislerde aramış cvp vermemiş olan çocuğa oldu kihızın umrunda bile değil şunada unuttu gitti çocuk onun için intihar etti ama değmezdi değmedide bir kere gördüğün bir kız için intihar etti keşke adıyamana gelip bi konuşsaydı ailesi nişanı bozdu diye intihar edeceğine aileni ikna etseydin ya mesele çok uzun aslında kısacası suççç kızdaaaaa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu