HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Yönetimi, Nihat Kahveci konusunda fikir ayrılığına düştü!..

nihatkahveci.yonetimiikiyeboldu.besiktaspostasiİstenilen performansı gösteremediği gerekçesiyle eleştiri konusu olan Nihat Kahveci konusunda siyah-beyazlı yönetim kurulu üyelerinin de fikir ayrılığı yaşadığı iddia edildi.

Beşiktaş’ta bazı yöneticilerin Nihat’ın devre arasında satılması veya kiralık olarak bir başka takıma verilmesi yönünde yönetim kurulu toplantısında görüş belirteceği iddia edilen Radyospor’daki habere göre, bazı yöneticilerin ise kalmasını istediği belirtildi.

İsmini vermek istemeyen bir yönetici, “Nihat, bizim altyapımızdan yetişti; kendisini seviyoruz; ama bir türlü gereken patlamayı yapamıyor. Geçen sene askere gittiği için kampı kaçırmış, biz de bunu kötü performansına mazeret olarak kabul etmiştik. Bu sezon neyi var? Üstelik yıllık 3 buçuk milyon euro alıyor ve bunun neredeyse tamamını garanti para olarak alıyor. Üstelik indirim de yapmaya da yanaşmıyor. Fikrimiz sorulursa, gönderilmesinden yana olacağız” dedi.

BAŞKAN YILDIRIM DEMİRÖREN’İN TAVRI MERAK KONUSU

Kulüp Başkanı Yıldırım Demiören ise her fırsatta, Nihat’a olan güvenini dile getirmiş ve Nihat’ı Beşiktaş’ın sembol oyuncusu olarak nitelendirmişti. Yıldırım Demirören’in yöneticilerden gelen talep konusunda nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

Teknik direktör Bernd Schuster’in söylecekleri de bu konuda büyük bir önem arz ediyor; ancak tecrübeli futbolcu, İspanyolca konuşuyor olabilmesi sayesinde Schuster’le iyi bir ilişki geliştirmişti. Alman teknik adamın geçen hafta yapılan özel toplantıda Nihat’a “Zamana ihtiyacın var, toparlanacaksın, sana güveniyorum” dediği öğrenildi.

CELALETTİN KOLOT: NİHAT KENDİNİ SIRADAN BİR OYUNCU GİBİ HİSSEDİYOR

Nihat’la özel bir görüşme yapan eski futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot ise yaptığı açıklamada, “Nihat’la, Milli Takım’la birlikte Berlin’e giderken, uçakta konuştum. Sağ kanatta oynadığı için başarısız olduğunu söyledi” diyerek, şunları ifade etti;

Oysa Nihat’ın gerçek yeri forvet arkasıdır. Nihat’a ‘Neden Schuster’le görüşmüyorsun. Aracı koymadan İspanyolca konuşabilirsin. Bu durumda sen de seyircilere yem oluyorsun, taraftarın önüne atılıyorsun’ dedim. Sağ kanatta çok yoruluyor, yakaladığı gol pozisyonlarını da değerlendiremiyor. Halbuki bu kadar yük altında olmadan o pozisyonlara girse golleri peş peşe atar. Nihat kendini yıldız oyuncu olarak değil, normal bir oyuncu gibi görüyor. Özgüvenini kaybediyor.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu