HaberSpor Haberleri

Jose Sosa hazır kıta!

Metalist Kharkiv’in hocası İhor Rakhayev, Beşiktaş’a transfer olan eski oyuncusu Jose Sosa’yla ilgili olarak FANATİK’e konuştu. Ukraynalı çalıştırıcı, “Onu mali kriz nedeniyle gönderdik. Orta alanın bütün bölgelerinde hatta forvette bile oynar. Beşiktaş’ta çok önemli işler yapacak” dedi.

Fanatik’in Haberine Göre;

Kara Kartal’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa’nın Metalist Kharkiv’den eski hocası Ihor Rakhayev, başarılı futbolcuyla ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. İlk olarak 29 yaşındaki futbolcunun takımda kalmasını istediğini belirten Rakhayev, kulübün maddi sıkıntılar yaşadığı için oyuncusunun Beşiktaş’a gidişine onay vermek zorunda kaldığını söyledi. Sosa’nın çok önemli bir oyuncu olduğunu belirten Rakhayev, “Jose çok kaliteli ve karakterli bir futbolcu. Daha önce Almanya’da ve İspanya’da kendisini kanıtladı. Orta alanın sağında, solunda ve ortasında hatta forvette bile oynayabilir. Çok hızlı bir isim olduğu için üstlendiği görevleri çok rahat olarak yerine getirebiliyor. Biz ondan sağ açık bölgesinde çok verim almıştık. Futbol hayatının yanında çok sosyal yaşantısında da örnek alınacak bir isim” diye konuştu.

‘En verimli çağında’

Sosa’nın maksimum performans sergileyeceği yaşta olduğunu belirten Ukraynalı çalıştırıcı, “Jose 29 yaşında. Ne genç ne de yaşlı. Futbol hayatının zirvesindeyken göndermek zorunda kaldık. Beşiktaş’ta çok büyük işler yapacak. Buna inanıyorum” dedi. Arjantinli futbolcuyu ilerleyen sezonlarda tekrar kadrosunda görmeyi umduğunu belirten Ihor Rakhayev, “Ona her zaman kapımız açık. Metalist’in onun gibi futbolculara her zaman ihtiyacı olur” dedi.

‘Çok çalışacağım’

Siyah-Beyazlılar’ın Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, yaptığı açıklamada, “Sert bir ligde oynayacağız. Mücadelenin yoğun olduğu bir lig. Çok çalışarak takımıma yardımcı olmak istiyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Fanatik

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu