HaberPolitika Haberleri

Bakırköy Belediyesi’nin taşeron’u 2 aydır işçi maaşı ödemiyor!

bakirköy-belediyesi-taşeron-işçi-maaşı-ücret-ödenmiyor

CHP’li Bakırköy Belediyesi, bünyesinde çalışan taşeron işçilere 2 aydır maaşlarını yatırmadı. İşçiler Kılıçdaroğlu’na seslendi.

OdaTV’nin Haberine Göre;

CHP’li Bakırköy Belediyesi’nde taşeron işçiler 2 aydır maaşlarını alamıyorlar. İşçiler belediye yetkililerine maaşlarını ne zaman alacaklarını sorduklarında ise “Belediyede para yok, ne zaman ödeme yapılır belli olmaz” cevabını alıyorlar.  Bakırköy Belediyesi’ne bağlı çalışan işçiler seslerini duyurmak için açtıkları Bakırköy Taşeron isimli Twitter adresinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi. İşçiler, Kılıçdaroğluna “Hacıbektaş’ta adınıza yaptırılan bina bizlere ödenmesi gereken paralarla yaptırıldı. Yani Bülent Kerimoğlu size şirin gözükmek için bizlerin maaşını Hacıbektaş’a yatırdı. Bizler 2 aydır maaş alamadık. Taşeron personele 2 ay maaş ödememek ‘kul hakkı’ yemektir. Hakkımızı helal etmiyoruz” ifadeleriyle seslendiler.

Odatv.com

[adrotate banner=”311″]

 

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. bu chp zihniyeti diğer partileri eleştireceğine önce kendi işcilerine baksın soma da ölenlerin arkasından raklam yapacaklarına yaşayan bakırköy belediyesinde çalışan taşeron işcilerin maaşlarına baksınlar insaf be 20014 senesinde 12 ayın 4 ayı maaş almadık inanmıyan varsa gelsin görsün sağlıklı yaşam 3 ayda bir ihaleye sokuyorlar insanları her ihale sonunda 15 20 gün bedava çalışıyoz ramazan ayında hergün bir sanatçı çağıran işciye gelince belediyede para yok dendi hakkımı yiyene hakkımı helal etmiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu