HaberSpor Haberleri

Haliç Üniversitesi’nde dev Spor Zirvesi

halic panel

Haliç Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 11. Geleneksel Türkiye Spor Adamları Ödülleri 17 Aralık Pazartesi günü sahiplerini buluyor. Etkinlikler kapsamında ‘Futbolda İstikrarın Sağlanması ve Ülke Ekolünün etkisi’ konulu panel de düzenlenecek.

Organizasyonunu Haliç Üniversitesi ve Spor Türkiye Medya’nın yaptığı 3.Sporun Zirvesi İstanbul etkinliklerine Türk futbol severlerin tanıdığı önemli isimler katılacak. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy Kampüsü’nde gerçekleşecek olan etkinliklere başta Azerbaycan olmak üzere, Almanya İngiltere, İsviçre, İtalya, Portekiz, Gürcistan, KKTC’dan 12 yabancı spor adamı gazeteci ve televizyoncuda katılacak.

Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokul Müdürü ve NationalTurk yorumcusu Müslüm Gülhan ve Spor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş yaptıkları ortak açıklamada geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Spor Adamları Ödülleri töreninin Haliç Üniversitesinde yapılacağını belirttiler.Gülhan ve Delibaş’ın açıklaması şöyle.

2012 Sporun Başkenti İstanbul’da düzenleyeceğimiz organizasyona yerli yabancı 47 spor adamı katılacak.Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy Kampüsün de gerçekleşecek olan etkinliklerde ilk olarak “ Futbolda İstikrarın Sağlanması ve Ülke Ekolünün etkisi “ konulu panel düzenlenecek.

Moderatörlüğünü Haliç Üniversitesi Spor Yüksek Okulu Müdürü Müslüm Gülhan’ın yapacağı panele yurt dışından eski G.Saray’lı Alman futbolcu Teknik Adama Falco Goetz, eski Fenerbahçeli İngiliz Futbolcu Teknik Adam Dalian Atkinson, Gürcistan Milli Takımı Teknik Direktörü Temuri Kestbaia, Beşiktaş’ın Portekiz’li yıldızı Manuel Fernandes ve Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Prf.Dr Mete Düren katılacak.

Panelden sonra saat 16:00’da başlayacak olan ödül töreninde ödüller üç kategoride hak sahiplerine verilecek.

3.Uluslararası Spor Adamları Hizmet Ödülleri,2012 Türkiye Spor Adamları Ödülleri ve 2012 Türkiye Basın Ödülleri olarak dağıtılacak ödül törenine ise çok sayıda ünlü spor adamı katılacak. Hürriyet Gazetesi’nden Yasemin Akduman Pelosi ile ” Yılın Röportajı ” Bilgin Gökberk ile ” Yılın Spor Yazarı ” dalında 2 ödül alacağı organizasyonda ödül alacak diğer spor adamları şöyle

İŞTE 2012 YILI SPOR TÜRKİYE GELENEKSEL TÜRKİYE SPOR ADAMLARI ÖDÜLLERİ

1 ) Mehmet Terzi – Atletizm Federasyonu Başkanı – “Yılın Spor Adamı Ödülü”
2 ) Aslı Çakır Alptekin – Olimpiyat Şampiyonu Milli Atlet – “ Yılın Sporcusu” ( Üsküdar Belediye Sporlu)
3 ) Ünal Aysal – Galatasaray Kulübü Başkanı – “ Yılın Kulüp Başkanı Ödülü ”
4 ) Ordu Spor Kulübü – “ Yılın Spor Kulübü Ödülü ”
5 ) Burak Yılmaz – Galatasaraylı Milli Futbolcu – “Yılın Futbolcusu Ödülü”
6 ) Manuel Fernandes – Beşiktaşlı Futbolcu – “Yılın Yabancı Futbolcusu Ödülü”
7 ) Müslüm Gülhan – Haliç Üniversitesi Futbol Takımı Teknik Direktörü – “Yılın Teknik Adamı Ödülü”
8 ) Haliç Üniversitesi Futbol Takımı – “Yılın Futbol Takımı Ödülü”
9 ) Fırat Aydınus – “Yılın Hakemi Ödülü”
10) Ahmet Kavalcı – Beşiktaşlı Yönetici – “Yılın Futbol Yöneticisi”
11) Prof. Dr. Mete Düren – TFF Basın Sözcüsü – “Hizmet Ödülü”
12) Sadettin Saran – F.Bahçe eski Yöneticisi- Türk Sporuna Katkılarından dolayı
13) Karşıyaka spor Kulübü – 100.yıl özel ödülü

[adrotate banner=”189″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu