HaberSpor Haberleri

Fikret Orman: Hiçbir stat kulüplerin değil, İstanbul’da oynayacağız

fikret orman aa e1340621588517Beşiktaş Başkanı Fikret Orman üstü kapalı şekilde Galatasaray’a gözdağı verdi ve Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon maçlarını İstanbul’da İnönü haricindeki 3 stattan birinde oynayacağını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İstanbul’da Süper Lig’de 5 takım olduğunu ve 3’te stat olduğunu belirterek, “Bu 5 takım maçlarını bu 3 statta oynayacak. Beşiktaş’ta maçlarını İstanbul’da oynayacak.” dedi.

Siyah – beyazlı kulübün teknik direktör Samed Aybaba ile imzaladığı sözleşmenin ardından basın mensuplarının statla ilgili sorularını cevaplayan Başkan Fikret Orman, “Beşiktaş, stadı yapılana kadar maçlarını İstanbul’da oynayacak.” diyerek şunları söyledi:

“Süper Lig’de 2012 – 2013 sezonunda İstanbul’dan 5 takım mücadele edecek. Biz İnönü Stadı’nın inşaası için çalışıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nın bakıma alınacağını açıkladı. Durum böyle olunca İstanbul’daki 5 takım, İstanbul’da bulunan 3 statta maçlarını oynayacak.

Bir dönem biz de İnönü Stadı’nı İstanbulspor ile birlikte paylaştık. Maçlarımızı birlikte oynadık. Biz de istemedik, hatta stadımız çok yıprandı ama oynamak zorunda kaldık. Kulüplerin kullandığı hiç bir stat kendi malları değil. Kiralanmış tesisler ve kulüpler kullanıyor. O yüzden kararı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile yarın Ankara’da yapacağımız toplantıda vereceğiz.”

Başkan Orman, stadın inşaatının başlaması için sıkı bir çalışma yaptıklarını, kazmayı vurmanın ise en az 3 ay sonra olacağını da sözlerine ekledi.

[adrotate banner=”222″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu