HaberSpor Haberleri

Fabian Ernst de indirimi kabul etti

Beşiktaş’ın içinde bulunduğu mali krizden dolayı futbolculardan birkaçı alacaklarından indirime giderek siyah-beyazlı kulübün kalkınmasına yardımcı oluyorlar. Daha önce indirime giden Ersan Gülüm ve kaptan İbrahim Toraman’dan sonra bu oyunculara Fabian Ernst de eklendi / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’ta ücretinde indirime giden oyuncular arasına Fabian Ernst de katıldı. Ntvspor’un haberine göre, Alman oyuncu, yönetimin talebini geri çevirmedi ve 400 bin euroluk indirimi kabul etti. Siyah-beyazlı yönetimin şimdiki hedefi Portekizli yıldızlar.

Beşiktaş yönetiminin ekonomik koşullar nedeniyle iç transferde sözleşme yenileme çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlı yönetim, bu doğrultuda kapısını çaldığı Ersan Adem Gülüm ve İbrahim Toraman’dan sonra Fabian Ersnt’ten de olumlu yanıt aldı.

Beşiktaş’la 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Alman futbolcu, ücretinde indirim teklifini kabul etti. Buna göre bu sezon için 1 milyon 500 bin euro alması gereken Ernst’in, 1 milyon 100 bin euroluk yeni sözleşmeyi önümüzdeki hafta içinde imzalaması bekleniyor.

Ernst’ten istediği yanıtı alan Beşiktaş Yönetimi, gözünü Portekizli futbolculara çevrildi. Yönetim, Quaresma, Almeıda, Sımao ve Fernandes’ten de ücretlerinde indirime gitmelerini isteyecek. Portekizli yıldızların vereceği cevap merakla beklenirken, bazı yöneticiler 4 ismin de satılmasından yana. Ancak bu konuda son kararı teknik direktör Samet Aybaba verecek. Quaresma ve Almeida’nın Portekiz’in Euro 2012 kadrosunda bulunması nedeniyle yöneticiler, 4 portekizliyle turnuva sonrası masaya oturacak.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu