BJK HaberleriSpor Haberleri

Bilic: Feyenoord Ayasofya’yı görmeye gelmedi!

bilic_ve_olcay_feyenoord_maci_oncesinde_konustu_iste_o_aciklamalar

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve Olcay Şahan, yarın oynanacak Feyenoord maçı öncesi düzenledikleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

”Medyada play-off turunda kim çıkacak tarzında haberler çıkıyor ama bunlar çok yanlış. Henüz hiçbir şey kesin değil. Hollanda’da avantaj elde ettik. Ciddi bir takımla karşılaşacağız. Feyenoord buraya turistik seyahete gelmiyor. Ayasofya’yı gezmeye gelmiyor. Bizi yenip turu geçmek istiyorlar. Önemli bir görevimiz var.”

”En az ilk maçtaki kadar iyi ve agresif olmalıyız. İlk maçtakine benzer bir oyun tarzıyla sahada yer alacağız. Rakibe iyi baskı yapmıştık. Topu kazandığımızda korumasını bilmiştik. Geçen maçta memnun olmadığım durum oyunun son bölümünde daha sonuca dönük davranamamak. Rakip sahada topu çalınca daha tehlikeli olmalıyız.”

”Taraftarlarımız geçen sene bize çok destek oldular. Galatasaray derbisinde seyirci rekoru kırdılar. Bursaspor maçını 10 kişi kazanmamızda büyük payları var. Yarın yine onlara ihtiyacımız olacak. Stadı dolduracaklarına inanıyorum. Onların enerjileri bize çok pozitif yansıyacaktır.”

”Serdar’ın yarınki maçta oynama ihtimali düşük. Gerekli kontrollerden sonra son kararımızı vereceğiz. Yarın hazır olmayan hiçbir oyuncu sahada yer almayacak.”

”Transferlerle ilgili Ahmet Nur Çebi ve Semih Usta ile irtibat halindeyim. Mutlaka bir şeyler olacak. Transfer sadece bize bağlı değil. Oyuncu ve diğer kulüp tarafları var. Bu konuda iyimserim. Ne kadar çabuk bir şeyler olursa o kadar iyi olur.” “Demba Ba her geçen gün daha iyiye gidiyor. Sürekli kendisiyle konuşuyorum. İyi bir düzey yakaladı ama henüz hazır değil. Onun sahadaki kalitesi bize özgüven veriyor. Demba Ba ve Mustafa’nın performansları yüksek olursa onlara göre bir oyun düzeni kurmamak yanlış olur.”

Slaven Bilic ile basın toplantısına katılan Olcay Şahan ise;

”Gruplara kalmayı hedefliyoruz. İlk maça iyi hazırlanmıştık. İnancımız vardı. İkinci maça da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Kazanıp turu geçmek istiyoruz.”

”Feyenoord maçı için 16 bin bilet satılmış. Daha fazla satılmasını beklerdik. Umarım maç saatine kadar stat dolar ve taraftarımız rakibe baskı uygular.”

”Kaliteli bir takıma sahibiz. Kim oynarsa oynasın sahada elinden geleni yapacaktır. Demba Ba geldiği günden itibaren takıma uyum sağladı. Yıllardır buradaymış gibi davranıyor. Burada arkadaşlık değil kardeşlik var. Bu da sahaya yansıyor. Demba Ba takıımımıza büyük katkılar verecektir. Geçen sezon sakatlık yaşayan Ersan bu sezon başı iyi bir kamp dönemi geçirdi. Çok iyi durumda şimdi, umarım böyle devam eder.”

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu