Spor Haberleri

Ziya Doğan Beşiktaş Gündemini değerlendirdi..!

ziya-dogan

Beşiktaş tarihinin önemli isimlerinden Teknik Direktör Ziya Doğan Beşiktaş haber sitelerinden Haber1903’e Beşiktaş’ın Feyenoord maçını ve şuan ki durumunu değerlendirdi.

İlk önce Feyenoord’u değerlendiren Ziya Doğan;

”Beşiktaş ilk karşılaşmada oldukça iyi bir futbol sergiledi. Beşiktaş Türkiye’de takım oyununu en iyi oynayan takımı ama zaman zaman o takım gidiyor ve hiç anlaşılmaz bir takım ortaya çıkıyor. Zaman zaman bizi çok ümitlendiriyor fakat aldığı bir yenilgi sonrası toparlanmaktan çok zorluk çekiyor. Beşiktaş deplasmanda 2-0 hatta 3-0’lık bir galibiyet alabilirdi ancak rakip disiplinli bir takım. Yetenek ve takım oyunu olarak da kıyaslanmayacak derecede Beşiktaş’tan üstünlüğü var. Geçen sezon birçok futbolcusunu kaybettiler ama yine de Hollanda’nın önemli takımlarından bir tanesi. Beşiktaş iyi başladı ve iyi bitireceği inancındayım. Burada disiplinli oynayacaktır. Erken bulacağı bir gol ile turu geçeceği inancını taşıyorum fakat futbolda ön yargılı olmamak lazım ve dikkatli olmak gerekiyor.”

Demba Ba için iyi bir fırsat olacak;

”Beşiktaş Taraftarının takımını özlediğini biliyoruz. Müthiş bir destek vereceklerini de biliyoruz. Şuan için şartlar Beşiktaş’ın lehine görünüyor. Oğuzhan’ın yerine Demba Ba oynayacak ve Feyenoord gol atmak için ileriye geldiğinde o bölgede Demba Ba için fırsatlar doğacaktır. Çok zevkli bir maç olacağını düşünüyorum.”

Kaynak: Haber1903

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu