HaberJorge MendesNe Oldu ?Spor HaberleriYıldırım Demirören

Beşiktaş Postası başkan Yıldırım Demirören’e soruyor; Alves neden alındı?

Beşiktaş'ın Atletico Madrid'ten Guti'nin alternatifi olarak gördüğü ve büyük umutlarla bonservisinin yarı bedeli için 3 milyon 100 bin euro ödediği 20 yaşındaki Jorge Mendes'in temsilcisi olduğu Julio Regufe Alves hala siyah-beyazlı formayı giyemedi.

Bir başka Jorge Mendes transfer skandalı

Guti Hernandez’in özel yaşamına dikkat etmemesi ve magazin manşetlerinden düşmemesi üzerine İspanyol oyuncunun yerini doldurması için Başkan Yıldırım Demirören ve ekibinin Atletico Madrid’ten transfer ettiği Alves, geride kalan 4 maçta sadece birkez 18 kişilik kadroya girebildi…

Sadece Ankaragücü maçında 18 kişilik kadroda yer bulan Brezilya asıllı Portekizli Alves, Eskişehirspor, Maccabi Tel Aviv ve Bursaspor maçlararında da 18 kişilik kadroya alınmadı. Beşiktaş Postası olarak soruyoruz; Julio Regufe Alves, madem Guti Hernandez’in alternatifi olarak alındı, neden kadroda yok… Guti oynamıyorsa Alves neden oynatılmıyor?..

Alternatif olarak alınan oyuncu da kadroda yok… Guti de.. Menajer Jorge Mendes’in neredeyse pilot takımı haline gelen Beşiktaş’ın geleceğini düşünmeden Jorge Mendes ve şirketi Gestifute ile yoğun mesaiye devam ediyor.

Herkesçe bilinen ve tüm dünyada futbol severlerin uğrak yeri olduğu transfermarkt.de adlı internet sitesine göre de Alves’in bonservis bedeli 2 000 000 euro (2 milyon)…

Siyah-beyazlı kulüp ise Atletico Madrid’te şans bulamadığı için Rio Ave ile Ribeirao kulüplerinde kiralık oynayan Julio Regufe Alves için kulübüne bonservisinin yarı bedeli olan 3 milyon 100 bin euro ödedi… (Bu para Beşiktaş’ın Borsa’ya ve KAP’a yaptığı açıklamada belirtildi).

Tamamını ödediği zaman 6 milyon 200 bin euro olacak.. Üstelik Alves’e bir de her sezon için 300 bin euro garanti para verecek… Transfermarkt.de ile Beşiktaş Kulübü’nün açıklaması arasında 4 milyon 200 bin euro oynuyor… Bunu da anlamak mümkün değil…

Beşiktaş Postası olarak yukarıda sorduğumuz soruyu Beşiktaş Başkanı, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Yıldırım Demirören’e, yönetim kuruluna ve teknik direktör Carlos Carvalhal’e tekrar soruyoruz; Sezon başından beri kadroya alınmayan Guti’nin alternatifi olarak transfer edilen Julio Regufe Alves neden kadroda yok ve oynatılmama sebebi nedir?

Portekiz polisi, Jorge Mendes ve Bebe transferini soruştuyor.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu