HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Kulübü’nden açıklama!..

Beşiktaş Kulübü’nden  “UEFA’dan Beşiktaş’a af” başlıklı haber ile ilgili açıklama yapıldı. Yönetim kurulu tarafından kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi / Beşiktaş Haberleri

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Bugün, bir takım haber sitelerinde yer alan “UEFA’dan Beşiktaş’a af” başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna daha önce yaptığımız bilgilendirmelerden hatırlanacağı üzere, UEFA tarafından Kulübümüze önümüzdeki sene Avrupa müsabakalarına katılma yasağı verilmiş olup, konusunda uzman hukukçularımız aracılığı ile bu karara karşı CAS’da gerekli itiraz gerçekleştirilmiştir. Yargılamanın henüz daha başlarında bulunmamız nedeniyle dava konusu ile ilgili herhangi bir kararın verilmesi mümkün değilken yapılan bu haberlerle neyin amaçladığı Kulübümüzce merak konusudur ve bu vesileyle haberi yapan yayın organlarını, maksatlarını Türk spor kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyoruz.

Ayrıca bilinmelidir ki, söz konusu haberlere kaynak olarak gösterilen ve kulüp avukatı olarak takdim edilen şahsın Beşiktaş kulübünü temsil hakkı ve yetkisi bulunmamaktadır. Hiçbir somut ve hukuki bilgiye dayanmadan yapılan bu tür haberler, Beşiktaş gibi Türkiye’nin en büyük camialarının birinde ve taraftarı nezdinde yersiz bir heyecan oluşturmanın ötesine geçmemektedir. Camiamızın duygu ve beklentileri ile hiçbir kişi ve kuruluşun böyle mesnetsiz bir şekilde oynamaya hakkı yoktur. Beşiktaş Kulübü yönetimi olarak bu konuda gerekli her türlü tedbiri alacağımız ayrıca bilinmelidir.

Öte yandan, bu tür asılsız haberler İMKB’ye kayıtlı bir şirketi bulunan kulübümüzün hisseleri üzerinde de farklı tesirler doğuracağından, somut veriden yoksun bir şekilde bu haberleri yapanların ve yayanların ayrıca hukuki sorumluluklarının doğacağını hatırlatmak isteriz.

Son olarak, henüz bugün öğle saatlerinde netleşen ajandaya göre, CAS davamızın duruşması 5 veya 6 Temmuz 2012 tarihlerinden birinde, İsviçre’nin Lozan kentinde görülecek olup konu ile ilgili resmi internet sitemizden yapılmadıkça herhangi bir habere itibar edilmemesini rica ederiz. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

Beşiktaş JK

[adrotate banner=”253″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu