HaberSpor Haberleri

Olaylar dünya basınında “Rangers taraftarı Bursa’da dikkat etsin”

thsun613

4 kişinin yaralandığı Beşiktaş-Bursaspor olayları dünya basınında da yer buldu. Beşiktaş Bursaspor maçı öncesinde çıkan olaylar özellikle İspanyol basınında yer aldı.

Birçok yabancı gazete ve internet sitesi Beşiktaş Bursaspor olaylarını sayfalarına ve sitelerine taşıdı.

Schuster, Guti ve Quaresma transferlerinin ardından Beşiktaş’a ilgisi artan İspanyol basını olaylara da geniş yer ayırdı.

Ülkenin en önemli spor gazetesi Marca ile Diario AS, olayları internet sitesinden ilk haber olarak geçti. İngilizlerin dünyaca ünlü haber ajansı Reuters da Beşiktaş Bursaspor olaylarını “bin 200 güvenlik gücü, taraftarları durduramadı. İstanbul’da Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları birbirlerine girdi” ifadeleriyle duyurdu.

İngiliz The Sun gazetesi de Bursasporlu taraftarların çıkardıkları olaylar nedeniyle Salı günü Bursa’ya gidecek olan 650 Glasgow Rangers taraftarını uyardı.

Bursa Atatürk Stadı’nda Rangers’lı taraftarları düşmanca bir ortamın beklediğini iddia eden gazete Glasgow Rangers güvenlik patronu David Martin’in “Pazartesi günü sabahı yetkililerle toplantı yapıp duruma bakacağız” sözlerine de yer verdi.

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. Glasgow’la da bulur bunlar düşmanlık çıkaracak bişey. Neden Manchester’a yenildiniz falan derler, biz sizin yüzünüzden grup sonuncusu olduk derler…

  2. bursasporlu olmak bir ayrıcalık ister kanolsn ister ğöz yaşı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu