HaberSpor Haberleri

Her şey var galibiyet yok! Beşiktaş: 3 – Bursaspor: 3

besiktas bursaspor maciiSpor Toto Süper Lig’de haftanın açılış maçında Beşiktaş Bursaspor’la 3-3 berabere kaldı. İkinci yarı unutulmaz bir futbol ortaya koyan iki takım da izleyenleri mest etti.

İlk yarıyı Sestak’ın attığı golle 1-0 geride kapatan Beşiktaş ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Olcay Şahan ve Filip Holosko’nun arka arkaya gelen golleriyle öne geçen Beşiktaş, İbrahim’in golüne engel olamayınca skor 2-2’ye geldi. Veli Kavlak’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Hugo Almeida gole çevirdi ve Beşiktaş Bursaspor karşısında yeniden öne geçti. Pablo Batalla’nın golü ise skoru belirledi: 3-3…

Beşiktaş Bursaspor maçı dakikaları

4. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Bu dakikada atılan uzun topta Olcay iki defans oyuncunun arasında kafayla Almeida’nın önüne indirdi. Golcü futbolcunun vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

19. dakikada Veli’nin cezaalanı dışından sert şutunu kaleci Carson son anda kornere çeldi.

28. dakikada konuk ekip İnönü’de öne geçti. Bu dakikada Batalla’nın araya kullandığı serbest atışta sol çaprazda topla buluşan Tuncay Şanlı, ortaya çıkardı. Altı pas içinde topa ayak koyan Sestak, meşin yuvarlağı kalecinin solundan ağlara gönderdi: 0 – 1.

34. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Batalla ile verkaç yapan Belluschi, cezaalanı içinde topa vuramayınca takımını bir golden etti.

38. dakikada Battalla’nın pasında topla buluşan Belluschi’nin vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

48. dakikada Veli’nin kafayla inirdiği topta cezaalanı içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Sivok, dönerek vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak kale üzerinden auta çıktı.

51. dakikada Beşiktaş beraberliği yakaladı. Bu dakikada sol çapraza atılan topa hareketlenen Holosko, çizgi üzerinden geriye çıkardı.Topla buluşan Olcay Şahan’ın sert şutu ağlarla buluştu. 1-1.

55. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada Fernandes’in soldan cezaalanı içine yaptığı ortada Olcay’ın kafasından seken topu arka direkte Holosko tamladı. 2-1.

59. dakikada konuk ekibin beraberlik golü geldi. Bu dakikada Vederson’un cezaalanı içine kullandığı serbest atışta kaleciden dönen top İbrahim Öztürk’e çarptı. Pozisyonun devamında İbrahim topu ağlarala gönderdi. 2-2.

67. dakikada Beşiktaş penaltıdan öne geçti. Bu dakikada savunmanın arkasına atılan topta Veli, cezaalanına kadar girdikten sonra Carson tarafından düşürülünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Almeida, sert bir vuruşla kaleciyi mağlup etti. 3-2.

75. dakikada konuk ekip beraberliği yakaladı. Savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Ferhat Kiraz’ın soldan ortasında Batalla, dokundu. Meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 3-3.

78. dakikada Hilbert’in sağdan ortasında altı pas çizgisi üzerinden Olcay Şahan, topa kötü vurunca takımını bir golden etti.

88. dakikada Ferandes’in kullandığı köşe atışında meşin yuvarlak direk kaleye yöneldi. Ancak kaleci Scott Carson güçlükle topu kornere çelmeyi başardı.

90. dakikada Ferhat Kiraz’ın soldan ortasında kalecinin çeldiği topu önünde bulan Sestak’ın sert şutu yan ağlarda kaldı.

90+2. dakikada Beşiktaş’ın gol için yüklendiği anlarda Vederson’un uzaklaştırdığı topu kendi yarı alanından kapan Ferhat, hızla sol taraftan cezasahasına kadar indi. Beşiktaş kalecisi McGregor’ın üzerine geldiğini gören Ferhat’ın aşırtma vuruşu az farkla direğin dibinden auta çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-3 sona erdi.

[adrotate banner=”267″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu