GündemHaber

Beşiktaş’ta 23 Nisan Karnavalı: 10 bin çocuk katılacak

23nisan 2011 besiktasbelediyesiBeşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 10 bine yakın çocuğun katılacağı büyük bir etkinlikle kutluyor.

23 Nisan 2011 Cumartesi günü Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan “23 Nisan Çocuk Karnavalı”nda çocuklar çeşitli etkinliklerde yarışacak ve canlı müzik performansları ile eğlenecek.

23 Nisan’ı, bu bayramın önemine ve İstanbul’un çağdaş ve aydınlık yüzü Beşiktaş’a yaraşır bir etkinlikle kutlamak istediklerini ifade eden Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün son derece güvendiği ve 23 Nisan bayramını armağan ettiği çocuklarımız yarının büyükleridir. Onların mutlu, sağlıklı ve ülkelerini seven yetişkinler olmasında bu gibi etkinlikler büyük rol oynayacaktır. Çilekli Spor Tesisleri’nde açık havada gerçekleştirilecek karnaval ile çocuklarımıza uzun süre unutamayacakları güzel bir gün yaşatmak istiyoruz. Tüm çocuklarımızı bu etkinliğe katılmaya davet ediyorum.”

13:00’da başlayacak etkinlikte, çocuklar saha içine kurulacak şişme oyun gruplarında animatörler eşliğinde çok sayıda etkinlikte bulunacak. Karnavala katılacak bine yakın öğrenci, tesisin futbol sahasına kurulacak oyun alanlarında zıpla yapış, tırmanma duvarı, denge oyunu, olimpik parkur, canlı bowling ve penaltı atma turnuvalarında yarışmanın yanı sıra, özel olarak hazırlanan şişme oyun gruplarında oyunlar oynayacak, yapılacak çekilişlerde çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılacak. Grup Gündoğarken ve çocuk korosu ile birlikte birçok sürpriz sanatçı sahne performansları ile katılımcılara zevkli dakikalar yaşatacaklar. Ayrıca “Sağlıklı Çevre” konulu resim yarışmasının ödül töreninin de yapılacağı etkinlikte; ödül kazanan ilköğretim okulu öğrencilerine ödülleri dağıtılacak..

23 Nisan Çocuk Karnavalı’nda başta ana sponsorlar Burger King, Pal FM olmak üzere pek çok önemli marka bu mutlu günlerinde çocuklara hediyeler verecek, çeşitli aktivitelerle karnavalı renklendirecek.

Levent Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek Beşiktaş Belediyesi 23 Nisan Çocuk Karnavalı, rengârenk bir atmosferde çocuklara düşledikleri bayramı yaşatacak.

Yer: Levent Çilekli Spor Tesisleri
Saat: 13:00
Adres: Levent Mah. Çilekli Cad. BJK Koleji Yanı, Akatlar

[adrotate banner=”107″] [adrotate banner=”104″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu