HaberSpor Haberleri

Sinan Vardar: Batuhan’a çok üzüldüm!

sinan vardar mazbata613

Beşiktaş Kulübü’nün Altyapıdan Sorumlu! Yöneticisi Sinan Vardar, Batuhan Karadeniz’in Eskişehirspor’a transfer olmasına üzüldüğünü belirtti.

Sinan Vardar yeniden Beşiktaş’ın alt yapısının başına geldiğinde yaptığı açıklamada Batuhan Karadeniz’i yeniden A Takıma yükseltmek için elinden geleni yapacağını ve onunla özel olarak ilgileneceğini belirtmişti.

Vardar, Batuhan’ın sürpriz bir şekilde bonservis bedeli ile Eskişehirspor’a transfer olmasını ise Best FM’de yayınlanan Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu “Futbol Vadisi” programına değerlendirdi.

Vardar şunları söyledi:

“Ben Beşiktaşlılara bizi izlemeye devam etmelerini tavsiye ediyorum. Yeni Batuhanlar mutlaka getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Batuhan benim 13 yaşından beri çok yakından takip ettiğim ve takıma kazandırdığımız bir isim. Batuhan’ın kendi hataları da çoktu. Ben iki buçuk ay boyunca onunla yakından ilgilendim. 11 kilo fazlası vardı. A2 Takımı ile idmana çıkıyordu. Hazır duruma da getirdik onu. Mustafa Denizli de önümüzdeki sezon onu A Takım kadrosuna alacağını ve kampa götüreceğini söylemişti. Geçtiğimiz gün ilginç bir gelişme oldu. Eskişehirspor’un bir teklifi olmuş. Beni de aradılar sordular. İki kulüpte prensipte anlaştı. İnşallah Batuhan Türk futboluna katkı sağlar ve eski hatalarını yapmaz.”

Batuhan’ın transferinden Beşiktaş’ın kasasına 2 Milyon euro girdiğini ve bu miktarın alt yapının 2 yıllık gideri olduğunu belirten Vardar, “Çok ciddi imkansızlıklarla çalışıyoruz. Ama benim içimde bir burukluk var. Ben Batuhan’ın Beşiktaş formasıyla gol kralı olmasını beklerdim. Ama kısmet böyleymiş. Artık bundan sonrasına bakacağız. Belki ileriki yıllarda yine Beşiktaş’a gelebilir. Çünkü kendisi iyi bir Beşiktaşlı” dedi.

[adrotate group=”55″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu