HaberSpor Haberleri

Serdal Adalı: İnter ve Quaresma ile daha masaya bile oturmadık!

serdal adali mazbata6131Inter ve Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma transferiyle ilgili olarak görüşmelere başlandığını borsaya bildiren Beşiktaş’ta Serdal Adalı’nın açıklaması şok etkisi yarattı.

Futbol Şube sorumlusu Adalı, henüz bir anlaşma olmadığını ifade ederek “Bazı medya organlarında anlaştığımız yönünde çıkan haberler taraftarlarımızı şartlandırmadan öteye gitmez. Daha ne İnter’le ne de Queresma ile ciddi bir anlamda masaya oturmadık.” dedi.

Adalı, “Tarihininin en önemli başarısını kazanan ve Mourinho’yu takımda tutmak isteyen İnter bu kadar önemli gündem maddeleri varken bizimle görüşür mü? Bu transfer ancak önümüzdeki hafta netleşir. Bizi çağırırlar biz de gideriz.” diye konuştu.

Inter’le anlaşmalarının kolay olduğunu vurgulayan Serdal Adalı “Tek problem Queresma. Futbolcu henüz gelmeye sıcak değil. Menajerleri Mendez ve Ahmet Bulut bu futbolcuya gelmesi için baskı yapıyor. Bu da zaman alıyor. Umarız yakında gelmemeye değil de gelmeye sıcak bakar” ifadelerini kullanandı ve Volkan Şen için de açıklamalarda bulundu:

“Volkan hem bizim hem de hocamız Mustafa Denizli’nin çok beğendiği bir isim. Ancak Bursaspor’a teklifte bulunmadık. Şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Ligi’ne katılacak bir takım ön önemli futbolcusunu verir mi bu da şüpheli. Beşiktaş taraftarı hiç merak etmesin. Beşiktaş kendine yakışır takıma direkt katkıda bulunacak bir oyuncu transfer edecektir. Sabretsinler. Gelecek yıl çok iyi bir takım kuracağız. ”

[adrotate group=”42″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu