HaberSpor Haberleri

Quaresma’dan Fikret Orman’a selam var! Q7’den muhteşem gol

Quaresma

Fikret Orman yönetiminin enteresan bahanelerde Beşiktaş’tan gönderdiği Ricardo Quaresma attığı golle eski günlerini hatırlattı. Ancak Quaresma’nın attığı muhteşem gol Porto’ya yetmedi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur’unda Porto Frankfurt maçı muhteşem gollere sahne oldu. Porto 2-0 öne geçtiği maçta Alman ekibinin 2 golüne engel olamadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma Porto Frankfurt maçı 44. dakikasında muhteşem bir golle takımını öne geçirdi. Sol kanatta Frankfurtlu futbolcudan topu kapan Quaresma ceza sahasına girmeden çaprazdan harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Porto Frankfurt karşısında 1-0 öne geçti.

Porto Frankfurt maçı ikinci yarısına da Portekiz ekibi iyi başladı. 68. dakikada Silvestre Varela’nın attığı golle Porto farkı 2’ye çıkardı. Bu golden sonra ise roller değişti. 72. dakikada Joselu’nun ceza sahası dışından attığı müthiş golle Frankfurt farkı 1’e indirdi. Porto’yu şaşkına çeviren ise 77. dakikada Alex Sandro’nun kendi ağlarına yolladığı gol oldu. Frankfurt böylece 5 dakikada 2-0’dan skoru 2-2’ye getirdi. Kalan bölümde başka gol olmadı ve Porto Frankfurt maçı 2-2 berabere bitti.

Quaresma’nın muhteşem golü için tıklayın (Video)

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu