HaberSpor Haberleri

Numan Akpınar: Belgeleri vereceğim, Fikret Orman da sözünde durup istifa edecek

Pedro Franco

Hafta sonu yapılan Beşiktaş Mali Genel Kurulu’nda Pedro Franco’nun transferi hakkında ‘1.5 milyon dolara serbest kalır’ maddesini içeren bir belgeyi gündeme getiren ve Fikret Orman tarafından sert sözlerle eleştirilen Numan Akpınar’dan hodri meydan!

Mali ve idari genel kurulda Pedro Franco’nun transferi hakkında, Divan Kurulu Başkanı Ali Rıza Dizdar’a “1.5 milyon dolara serbest kalır” maddesinin yer aldığı bir belgeyi veren kongre üyesi Numan Akpınar, iddiasının arkasında olduğunu söyledi.

Fikret Orman tarafından eleştirilen Numan Akpınar “Başkanın beni kendi cebinden Kolombiya’ya göndermesine gerek yok. O parayı stat inşaatında harcasınlar.

Benim Kolombiya Futbol Federasyonu’nda zaten tanıdıklarım var. Gerekli bilgileri ve belgeleri başkana ileteceğim. Ama o da sözünde durup, istifa edecek.

Ben kimseye çaldı, çırptı demiyorum ama Pedro Franco transferinde paralar nerelere gitti. Dekontlar ve banka hesapları şeffaf bir şekilde ortaya konulabilir. Hatta bu konuyla ilgili bir komisyon da kurulabilir. Belki kulübü dolandırdılar. Böyle bir şey varsa ortaya çıkarabiliriz” diye konuştu.

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu