HaberSpor Haberleri

“Bavul bavul ilaç” itirafı! Bu ilaçların muhteviyatı nedir? Koca Beşiktaş Gümrük’ten mal mı kaçırıyor?

Önder Özen

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen BJK TV’de skandal açıklamalar yaptı! Önder Özen kendi isteği doğrultusunda kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’ın yurt dışından bavullarla ilaç getirdiğini söyledi.

BJK TV’de yayınlanan Gündem Özel programına katılan Önder Özen, Atıf Keçeçi’nin Ertuğrul Karanlık’la ilgili ‘’bavul bavul’’ ilaç getiriyor eleştirisinde bulunmasının ardından şu skandal açıklamaları yaptı:

“Gümrük sorunları dolayısıyla Ertuğrul Karanlık’a ben ilaçları getir diyorum. Beşiktaş kulübünün bu ilaçları temin etmesi, fatura fatura fiyatlandırmalara neden oluyor. O yüzden daha ucuza getirmek adına Karanlık bunları getiriyor.

Ertugrul Karanlık’ın tıp diploması TFF’de mevcuttur. Fenerbahçe’de nasıl çalıştığı, Beşiktaş’ta nasıl çalıştığı ortadadır. Birileri diploma görmek istiyorsa TFF’ye başvursun.”

Bu açıklamaların ardından Beşiktaş Postası olarak Önder Özen’e soruyoruz;

1 – Koca Beşiktaş Kulübü’ne gümrükten mal mı kaçırtıyorsunuz?

2 – Getirdiğiniz ilaçların mahiyeti nedir? Sağlık Bakanlığı onayı var mıdır? Ne işe yarar?

3 – Bu açıklamalarınız, daha önce gündeme gelen “Futbolculardan kan alınıyor, ilaçla karıştırılan kan futbolcuya yeniden enjekte ediliyor” iddiasının itirafı mıdır?

4 – Ne olduğunu açıklamadığınız için “ne idüğü belirsiz” olarak rahatça tanımlayabileceğimiz ilaçlar yüzünden futbolcularda yaşanacak bir sağlık probleminin sorumlusu kim olacak?

5 – Neredeyse futbol tarihinde görülmemiş sıklıkla yaşanan sakatlıklarda bu “ne idüğü belirsiz” ilaçların payı var mıdır?

6 – Ertuğrul Karanlık’ın bile doktorluğu hala tartışma konusuyken, herhangi bir tıp diplomanızın olmadığı gerçeğine rağmen hangi yetkiyle, bilgiyle ve de cesaretle ilaç alımı için Ertuğrul Karanlık’a görev veriyorsunuz?

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu