HaberSpor Haberleri

Kongre üyesi hisse sahipleri SPK’ya suç duyurusunda bulundu

bjk as genelkurul bp

Beşiktaş A.Ş.’nin dün yapılan Genel Kurul toplantısında aynı zamanda kongre üyesi olan hisse sahipleri şirketin zarara uğratıldığı gerekçesiyle yönetimi SPK gözlemcilerine şikayet etti. İsmet Aydınlıoğlu ve Kadir Kılıç ise suç duyurusunda bulundu.

Akaretler’deki kulüp binasında yapılan Beşiktaş Futbol A.Ş. olağan genel kurul toplantısına İsmet Aydınlıoğlu, Kadir Kılıç, Atıf Keçeci, Bengi Altuğ, Berk Hacıgüzeller, Emre Göllü, Çağrı Göksel ve Tayfun Küçük’ün de aralarında olduğu kongre üyeleri de katıldı.

Habertürk’ün haberine göre üyeler şu konularda şikayette bulundu:

Şirkette spekülatif hareketler oluyor. Hesaplar daha iyi incelenmeli. Yatırımcılar zor durumda kalıyor. Yatırımcıyı korumak adına A.Ş.’nin alımyaptığı şirketlerden gelen faturalar irdelenmeli.

Kulüp her geçen gün kan kaybediyor ve iflasın eşiğine sürükleniyor. Bir takım menajerlerle yapılan işlerde kulübün parası istenmedik bir şekilde harcanıyor, kulüp borca sokuluyor. Sayın Başkan Yıldırım Demirören, Del Bosque’yi göndermenin kendi hatası olduğunu söyledi.

Ödenen tazminat başkanın alacağından düşülecek mi? Futbolcuların maliyet değerlenlendirmesinde 77milyon Euro’luk rakambelirlendi. Mali müşavirlerin onayladığı ve SPK’ya gönderilen bu değerlendirmede imzası olan Ahmet Kılıçoğlu, Erdal Batmaz ve Yemen Ekşioğlu gibi isimler var. Bunlar kongre üyesi. SPK kurallarına göre isimlerin bağımsız olması gerekiyor. SPK ve yatırımcı yanıltılıyor. Bu arada kongrede bir süre önce vefat eden Hilmi Kuman anıldı.

[adrotate banner=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu