HaberJorge MendesNe Oldu ?Spor Haberleri

Jorge Mendes’in yeni kazığı mı? “Almeida Atletico Madrid’e satıldı” iddiası

Hugo Almeida

Yıldırım Demirören döneminde Beşiktaş’a musallat olan menajer Jorge Mendes’in şirketi Gestifute’nin, siyah beyazlı kulübün görüşüne başvurmadan Hugo Almeida’yı Atletico Madrid’e sattığı iddia edildi.

Mehmet Çiftçi’nin haberine göre Hugo Almeida’nın bonservisinin yarı hissesine sahip olan Gestifute, Beşiktaş yönetiminin görüşünü dahi almadan Portekizli futbolcuyu Atletico Madrid’e sattı.  Atletico Madrid’in diğer %50 hisse için Beşiktaş ile anlaşma zemini arayacağı belirtiliyor.

HUGO ALMEİDA VE JORGE MENDES HAKKINDAKİ TÜM GERÇEKLER İÇİN TIKLAYIN!

Atletico Madrid cephesi ise Almeida ile ilgilendiklerini doğruladı. Ara transferde biri orta saha diğeri ise forvet olmak üzere iki oyuncu transfer edeceklerini duyuran yönetim bu oyunculardan birinin Almeida olabileceğini inkar etmedi.

Marca gazetesi ise, Gestifute şirketi ile Atletico de Madrid Kulübü’nün Beşiktaşlı golcü için anlaşmaya vardıklarını doğruladı. Gestifute şirketi sahibi ve menajeri Jorge Mendes’in Atletico Kulübü yöneticilerinden Miguel Angel Gil ile iş ortaklığına dikkat çeken gazete, Almeida’nın satışının her an gerçekleşebileceğine işaret etti.

[adrotate banner=”313″]

Jorge Mendes Beşiktaş Transferleri ve Football Leaks Skandalı

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu