Kültür & Sanat Haberleri

Joe Lynn Turner Antalya’da

joe lynn turnerDeep Purple ve Rainbow gibi müzik gruplarının solistliğini de yapmış olan ünlü rock yıldızı Joe Lynn Turner, Antalya’da uluslararası rock müzik festivali düzenlemek istediğini söyledi. Turner, festivale dünyaca tanınan çok ünlü isimleri çağıracağını ifade etti.

Joe Lynn Turner, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti. Turner Antalya’da gerçekleştirmeyi planladığı uluslararası rock müzik festivali için Akaydın’dan destek istedi.

Joe Lynn Turner, ziyarette Antalya’nın dünyanın bildiği bir şehir olduğunu söyledi. Antalya’nın dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçi ağırladığını hatırlatan Turner, Türkiye’deki dostlarıyla birlikte uluslararası rock müzik festivali düzenlemeyi istediğini söyledi. Turner, festivale dünyaca tanınan çok ünlü isimleri çağıracağını dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın böyle bir festivalin Antalya’da gerçekleşmesi için gereken desteği verebileceklerini söyledi. Uluslararası rock müzik festivalinin Antalya’ya yakışacağını ifade eden Akaydın, “Şehrimize gelecek ünlü sanatçılar hem ülkemizin hem de Antalya’mızın tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Biz zaten Antalya’nın kültür ve sanat şehri olması için sürekli etkinlikler düzenliyoruz. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizi çok mutlu eder.” dedi.

[adrotate group=”58″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu